23. marts 2019
"Sømændene" trækker år efter år masser af publikum til Køge Festuge. Ingen tvivl om at de igen i 2018 vil sørge for trængsel og god stemning på Køge Torv. Arkivfoto: jcj.
"Sømændene" trækker år efter år masser af publikum til Køge Festuge. Ingen tvivl om at de igen i 2018 vil sørge for trængsel og god stemning på Køge Torv. Arkivfoto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sømændene sætter igen kursen mod Køge Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sømændene sætter igen kursen mod Køge Torv
LørdagsAvisen - 11. juli 2018 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen Køge Festuge uden de festlige, folkelige og fornøjelige "sømænd".

Således også her i 2018, hvor "Sømændene" har valgt at sætte kursen mod Køge Torv lørdag den 1. september hvor de hopper på scenen kl. 20.15.

De otte sømænd trækker altid et stort publikum til festugen - så igen i år vil man helt sikkert møde hundredevis af fans iført sømandskasketter, merskumspiber og hvad der ellers hører en god sømand til!

Det er i år "De friske Malere" i Køge, der er sponsor for "Sømændene", der er på 2018-Touren "I dørken".

I mere end ti år har "Sømændene" været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.

"Det er blevet en mere eller mindre vigtig og fast del af showet. Alle er velkomne, om de drikker eller ej, men det er klart med til at opbygge et bånd mellem os og publikum at vi hele tiden interagerer med hinanden. Og det er uanset om det er omkring noget så simpelt som at skåle. Jeg tror også de fleste arrangører er ret glade for, at vi giver ølomsætningen et nøk opad langt de fleste steder", griner ankermanden Johannes Baldring på spørgsmålet om, hvorfor "Sømændene" skåler hele tiden under deres optræden.

I 2017 fik "Sømændene" ny frontmand i form af Jeppe Vig Find, der er kendt fra Lille Nørd på DR Ramasjang.

Styrmanden, som er blevet hans nye alter ego, skulle udfylde et par store træsko efter Kaptajn, Sebastian Sztuk, som i 2016 flyttede til Californien for at forfølge en karriere hos Facebook.

pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk