19. februar 2020
Cafe Vanilla er på ny med i Smag på Køge-ugen.
gallery icon

Se billedserie

Cafe Vanilla er på ny med i Smag på Køge-ugen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smag på Køge: 10 Køgerestauranter byder inden for til særlige oplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smag på Køge: 10 Køgerestauranter byder inden for til særlige oplevelser
LørdagsAvisen - 05. oktober 2019 kl. 06:28
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge har et rigt og varieret restaurantliv, og igennem hele uge 41 bliver der ekstraordinært gode muligheder for at få et nærmere indblik i, hvad en række af byens spisesteder kan byde på, når det på ny er tid til Smag på Køge-ugen.

I løbet af hele ugen vil de 10 deltagende restauranter tilbyde hver sin særligt sammensatte tre-retters menu, som kun kan fås denne ene uge. Det sker i forbindelse med den lokale tradition, Smag på Køge, hvor restauranterne udfordrer sig selv ved at invitere gæsterne inden for til en menu bestående af tre retter til en enhedspris på 215 kroner.

Igennem hele ugen venter der altså smagsoplevelser af høj kvalitet, og det bliver til samme lave pris i alle restauranter. Med i Smag på Køge-ugen er Duevangs Deluxe, Il Gallo, Bones, Jenners Dockside, Rib House, Café Sapore, Vin-O, Café Vanilla, Hotel Niels Juel samt Odd-fellowgaarden.

Husk at bestille bord på forhånd og bemærk, at mens Smag på Køge varer fra mandag 7. oktober til søndag 13. oktober, så kan der være enkelte lukkedage i perioden hos nogle af de deltagende restauranter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk