17. januar 2019
Her kan du se, hvor parkeringsstanderne i Køge står.
Her kan du se, hvor parkeringsstanderne i Køge står.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slip for de lange køer til parkeringsautomaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slip for de lange køer til parkeringsautomaterne
LørdagsAvisen - 12. februar 2018 kl. 08:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 2. januar kom der nye regler for parkeringen. Det betyder dog ikke, at bilisterne nu skal til at have mønter liggende klar i handskerummet, da betalingen hurtigt kan klares med en app på telefonen. Med de tre parkeringsapps Easypark, Mobilparkering og Parkman, kan bilisten hurtigt starte og stoppe parkeringen efter behov.

"Al forandring kræver tilvænning, hvilket også gør sig gældende for de nye parkeringsregler. Derfor har vi i disse dage en annonce i aviserne, der gerne skulle give besøgende og borgere i bil, et overblik over de mange muligheder, der findes til at betale for parkeringen. Dette er naturligvis kun, hvis man ikke vælger at bruge en af de gratis parkeringspladser, som også er i byen," siger formanden for byrådets teknik- og ejendomsudvalg, Erik Swiatek (S).

Der er mange fordele ved at vælge at betale for parkeringen med mobilapps. Udover at slippe for at stå i kø foran parkeringsautomaterne, kan bilisten stoppe eller forlænge parkeringen til enhver tid og derfor kun betale for den tid, der rent faktisk er behov for. De tre mobilapps som er tilgængelige lige nu er easypark, MobilParkering eller ParkMan som både kommer til Iphone og Android. Der er et mindre gebyr ved nogle apps.

Hvis bilisten ikke har en smartphone, står der fortsat parkeringsautomater på betalingsparkeringspladserne, hvor der kan betales med kreditkort eller Mobilepay. Endeligt kan der købes P-skrabekort på henholdsvis 1 time og 3 timer i Køge Kommunes Borgerservice samt i Turistkontoret.

www.koege.dk/parkering findes der i øvrigt videoer, der gennemgår hver betalingsmetode, der er til rådighed. Her kan du også læse mere om parkeringsreglerne, og mulighederne for at købe en måneds- eller årslicens til parkering i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk