22. oktober 2019
Køge Bike Ladies var repræsenteret af fra venstre Lea Bergstedt, Susanne Jørgensen og Rikke Høgh Darmer. Foto: jcj.
gallery icon

Se billedserie

Køge Bike Ladies var repræsenteret af fra venstre Lea Bergstedt, Susanne Jørgensen og Rikke Høgh Darmer. Foto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sildens Dag overskud tilfaldt to idrætsklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sildens Dag overskud tilfaldt to idrætsklubber
LørdagsAvisen - 07. december 2018 kl. 16:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Overskuddet fra en helt udsolgt Sildens Dag i Køge lørdag den 25. august i år på Køge Havn har nu fundet sine modtagere.

Overskuddet fra den populære event er i år fordelt på to idrætsklubber iKøge.

Nemlig Køge Bike Ladies og Køge Bueskyttelaugs ungdomsskytter.

De to klubber deler overskuddet og modtager hver 11.500 kr. til deres idrætsaktiviteter.

"Overskuddet på i alt 23.000 kr. kommer fra 450 sildespisende glade mennesker fra Sildens Dag i Køge, hvor seks lokale restauranter diskede op med hver deres sildespecialitet.

De to foreninger er selvsagt glade for det ekstra tilskud til deres aktiviteter.

De mange rare penge blev overrakt torsdag eftermiddag af arrangørerne ved en lille ceremoni i Bryggeri Braunstein på Køge Havn.

Susanne Jørgensen fra Køge Bike Ladies startede cykelklubben for kvinder - på landevejsracere - for ganske få år siden efter en idé udefra. Og sammen med ligeså entusiastiske Lea Bergstedt er cykelholdene på kort tid vokset fra 2 til 4 hold og tæller næsten 80 kvinder i alderen 23-72 år.

Fællesskabet og det sociale samvær fylder lige så meget som de mange gode kilometer på landevejene, siger de begge storsmilende. Køge Bike Ladies, som de kalder sig, er tilknyttet Køge Firmaidræt og holder til i Ravnsborghallen i Køge.

Ungdomstræner Søren Ipsen fra Køge Bueskyttelaug, der tager sig af knap halvdelen af bueskyttelaugets 100 medlemmer, var også glad for de rare ekstrapenge, der bl.a. skal anvendes til anskaffelse af udstyr og klubtøj til de unge bueskytter.

De unge bueskytter har gjort det rigtig godt. Mange af de unge har deltaget i stævner og i år vundet DM-medaljer, ligesom det også er blevet til en individuel Nordisk guldmedalje.

"Et flot resultat, som især skyldes det sammenhold, som de unge opnår, når de træner sammen på tværs af alder", siger en stolt Søren Ipsen.

"Sildeoverskuddet luner og gør godt hos modtagerne. Det er vi naturligvis meget glade for", siger Harry Nielsen fra Lions i Køge.

Sammen med indehaveren, Michael Braunstein Poulsen fra Bryghuset Braunstein og bladchef Jan Glöet fra SN.dk, der er 'bagmændene' bag Sildens Dag i Køge, er der stor tilfredshed med resultatet.

"Vi glæder os hvert år over at kunne overrække hele overskuddet fra Sildens Dag til initiativrige, idérige, nyskabende og aktive lokale idrætsklubber- eller foreninger. Vi fortsætter og arbejder selvfølgelig nu på at gentage succesen til næste år med masser af gode sild og nye vindere", slutter Harry Nielsen. pm

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk