22. august 2019
KØS i Køge viser kortilm på forpladsen i den kommende tid.
KØS i Køge viser kortilm på forpladsen i den kommende tid.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se film i vintermørket på KØS' forplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se film i vintermørket på KØS' forplads
LørdagsAvisen - 16. februar 2019 kl. 07:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

60 sekunder. Præcist så lang tid varer hver af de ti lydløse film, der fra 18.-24. februar vil oplyse og omdanne den hvide forplads på KØS til et urbant filmlærred under kortfilmsfestivalen 60 Seconds.

De ti ultrakorte og lydløse film, der projiceres direkte på museets forplads, er de ti finalister i 60 Seconds åbne konkurrence, hvor filmskabere fra hele verden - professionelle og autodidakte - har mulighed for at deltage med hver deres lydløse film af 60 sekunders varighed.

Dette års tema er HUMAN versus NATURE, og de ti udvalgte film relaterer sig på hver sin måde til forholdet mellem mennesket og naturen. Juryen, som udvælger de ti finalister, er i år de to billedkunstnere Charlotte Haslund-Christensen og Jakob Tækker samt dokumentarfilmsinstruktør Andreas Johnsen.

Det er femte år, at KØS deltager i 60 Seconds filmfestival, og i år kan man desuden se filmene på en række andre kultur - og kunstinstitutioner i København såsom Den Frie Udstillingsbygning, Amagerbro Metro, Christianshavn Metro, Copenhagen Contemporary, Kulturværftet Helsingør, Videomøllen, Verdenskulturcenteret, Musiktorvet ved Amager Bio, Trangravsbroen på Christianshavn og Frederiksberg Bibliotek.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk