18. oktober 2019
Selvom der allerede var tilbagelagt godt 100 km fra Maribo, var der store smil hos alle deltagerne da de ankom til Køge Torv. Her er det formanden for Broen Køge, Peter Poulsen, der netop har gjort stop - bl.a. i selskab med byrådsmedlem i Køge, Mads Andersen (tv). Foto: pm.
gallery icon

Se billedserie

Selvom der allerede var tilbagelagt godt 100 km fra Maribo, var der store smil hos alle deltagerne da de ankom til Køge Torv. Her er det formanden for Broen Køge, Peter Poulsen, der netop har gjort stop - bl.a. i selskab med byrådsmedlem i Køge, Mads Andersen (tv). Foto: pm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Solbeskinnet Køge Torv modtog Broen Danmark Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Solbeskinnet Køge Torv modtog Broen Danmark Rundt
LørdagsAvisen - 11. juni 2019 kl. 16:25
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først på eftermiddagen i dag tirsdag rullede 32 friske cykelmotionister m/k, ledsaget af en motorcykelbetjent i front og efterfulgt af to servicevogne, ind på Køge Torv, der på det tidspunkt lå badet i solskin.

Delegationen tilhører Broen Danmark Rundt, som for tredje år i træk er på tur rundt i landet for at sætte fokus på Broens store indsats for landets udsatte børns fritidsaktiviteter.

Turen startede i Silkeborg pinselørdag. Tirsdag morgen startede turen ud fra Maribo og efter stoppet på Køge Torv fortsatte cykelholdet videre til overnatning i København - men inden de får tid til at hvile de trække ben, ventede en rundvisning på Christiansborg.

Onsdag fortsætter holdet turen via Ystad til Allinge på Bornholm, hvor de ankommer til starten af Folkemødet 2019.

På Køge Torv blev Broen Danmark Rundt kortegen modtaget af bestyrelsesmedlemmer og hjælpere fra Broen Køge, hvorefter turen gik til kantinen i Køge Rådhus, hvor Køge Kommune var vært ved et let traktement bestående af frisk frugt og vand til at fylde depoterne op med.

Borgmester Marie Stærke, formanden for Broen Køge Lennert Hansen og protektor for Broen, Lisbeth Zornig Andersen bød deltagerne velkommen til Køge og ønskede rigtig god vind på den resterende tur mod Bornholm.

Èn af turens deltagere, Anders Bondo Christensen der bl.a. er formand for Danmarks Lærerforening sagde på vegne af Broen Danmark Rundt tak for den fine modtagelse i Køge og overrakte Broen Køge en række sportstasker fra en af turens sponsorer, Lån og Spar Bank, tasker som kan gøre stor gavn i Broen Køges arbejde.

LørdagsAvisen var med til at modtage Broen Danmark Rundt på Køge Torv og på Køge Rådhus.

Se billedserien.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk