6. april 2020
Brolæggerne er nået til Stationstorvet i udskiftningen af belægningen i Rådhusstræde. Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Brolæggerne er nået til Stationstorvet i udskiftningen af belægningen i Rådhusstræde. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Ny belægning på vej på Stationstorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Ny belægning på vej på Stationstorvet
LørdagsAvisen - 11. februar 2020 kl. 19:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal ny granitbelægning på hele Rådhusstræde ved Køge Station, og arbejdet laves i tre etaper. Den nordlige del er færdig, og nu står Stationstorvet for tur.

På Stationstorvet er arbejdet begyndt. De nuværende betonfliser fjernes, og en ny, stabil bund og afvanding bygges op, før brolæggerne tager fat og lægger sten. Granitstenene skal ligge i et mønster, der adskiller sig fra Rådhusstræde og de tværgående "slipper, og lige nu sættes de kanter, som indrammer mønsteret.

Arbejdet med Stationstorvet og det nærliggende stykke af Jernbanegade varer indtil september, og der er adgang til stationen i hele perioden. I samme periode anlægger Køge Kyst en ny stationskiosk. De to projekter kommer til at dele arbejdsområde, og både stationskiosk og ny belægning står klar til brug til september.

Springvandet "Vandkunsten" af Pontus Kjermann, der tidligere stod ved Køge Station, kommer op igen, og langs Stationstrappen bliver der plads til fem nye træer.

Den første del af belægningsarbejdet i stationsområdets nordligste del står klar som planlagt og er afleveret til Køge Kommune. Når belægningsarbejdet er slut på Stationstorvet, rykker arbejdet længere mod syd og området er helt færdigt, når brolæggerne når til Kulturtorvet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk