18. august 2019
Deltagerne ved en polterabend var forleden nogle af de første til at prøve kræfter med Køges nye escape room.
gallery icon

Se billedserie

Deltagerne ved en polterabend var forleden nogle af de første til at prøve kræfter med Køges nye escape room.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så bliver der spillet escape room - men kun testversioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så bliver der spillet escape room - men kun testversioner
LørdagsAvisen - 14. marts 2019 kl. 08:03
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forhåndsinteressen er enorm for det nye escape room, der åbner på Astersvej i slutningen af marts, og nu er folkene bag gået ind i den afgørende testfase for at sikre, at det hele står klar til åbningen. Det omfatter blandt andet at lade testspillere prøve kræfter med udfordringerne.

"Det er vanskeligt for os at bedømme sværhedsgraden, når vi selv udtænker gåder og puzzles. Vi bliver hurtigt overbeviste om, at alle og enhver kan klare udfordringerne på ingen tid, men jeg har måtte sande, at testspillene har vist os, at vi har måttet tilpasse og justere nogle af opgaverne," siger direktør Mark Vinther.

Hos RiddleHouse er man meget glade for den modtagelse, Køgeborgerne har givet det nye initiativ.

"Folk er flittige til at booke vores rum - også selv om vi først åbner om tre uger," fortæller Palle Rasmussen - Marks partner - og fortsætter: "Det virker som om, vi har ramt plet med et nyt underholdningsinitiativ her i Køge. Jeg tror, at folk glæder sig til et alternativ til for eksempel at komme en tur i biffen. Og man kan også godt mærke, at folk synes, det er fedt, at vi giver halv pris på alle spil hele den første måned, de giver den i hvert fald god gas med bookingerne, så hvis man skal sikre sig nogle gode tider, så skal man altså snart til at være lidt vaks ved havelågen."

Hos RiddleHouse kan deltagerne i grupper på 2-6 personer forsøge at slippe ud af de to rum på 60 minutter - man kan vælge mellem Ragnarok-rummet med inspiration fra den nordiske mytologi samt "Spymaster", som er hentet fra bøgerne om den kolde krig.

Testspillere hver dag
Siden i fredags har RiddleHouse kørt testgrupper igennem deres escape room hver eneste dag, og der er god feedback indtil videre.

"Vi hører ord som megafedt og vildt, så noget tyder på, at folk morer sig. Vi kan dog stadig ikke køre test i vores Spymaster-rum, da vi har tre rekvisitter fra udlandet, som sidder fast i tolden, idet Toldvæsenets IT-system har været nede noget tid. Det er lidt irriterende, men vi skal nok nå at blive klar alligevel. Vi har været i god tid, men derfor bliver det nu alligevel godt at modtage de sidste rekvisitter, så vi kan køre test i begge rum samtidig," siger Mark Vinther.

RiddleHouse har ansat i alt ni personer, og udover ejerne er der både ansat en økonomichef og seks nye gamemastere, som er under oplæring.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk