26. maj 2019
Linda Rohde (tv) og Kirsten Albrechtsen Sønderup glæder sig til fremtidens samarbejde i klinikken på Nørregade 37 C i Køge. Privatfoto.
Linda Rohde (tv) og Kirsten Albrechtsen Sønderup glæder sig til fremtidens samarbejde i klinikken på Nørregade 37 C i Køge. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reception i nyt klinikfællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reception i nyt klinikfællesskab
LørdagsAvisen - 10. januar 2019 kl. 19:59
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Drømmen blev til virkelighed, da veninderne Linda Rohde og Kirsten Albrechtsen Sønderup for nylig indgik samarbejde og slog to klinikker sammen på adressen Nørregade 37 C i Køge.

Linda Rohde havde længe været på udkik efter større og egne lokaler. Så da det lykkedes hende at finde huset i Nørregade 37 C, var der også plads til en behandler. Hun kontaktede derfor straks Kirsten Albrechtsen Sønderup, som hun vidste, var på udkik efter kliniklokale i Køge.

De to virksomheder i samme hus kan nu tilbyde Mensendieck v/Linda Rohde og Køge Midt Fysioterapi og Akupunktur v/Kirsten A. Sønderup.

Deres fælles mål for den enkelte bruger af klinikken, er at skabe balance i kroppen og arbejde på at blive smertefri. Linda Rohde og Kirsten Albrechtsen Sønderup har igennem tre årtier opbygget en stor erfaring indenfor hver deres fagområde og er enige om, at Mensendieck og fysioterapi samt akupunktur supplerer hinanden godt.

Begge brænder de for, at gøre en forskel, der giver mening for det enkelte menneske.

Mensendieck arbejder bl.a. med personlig og skånsom træning tilpasset den enkelte. Optimal holdning, afhjælper smerter i ryg, led og muskler, styrker åndedrættet og gymnastik for gravide og klienter med bækkensmerter

Hos Køge Midt Fysioterapi og Akupunktur arbejder man bl.a. med hele kroppen i fokus, afhjælper smerter i ryg, led og muskler, smerter i nakke, stivhed og piskesmæld, underlivs- og bækkensmerter samt hovedpine/migræne.

Det nye samarbejde fejres med en reception på klinikken lørdag den 12. januar kl. 14.00-16.00.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk