21. februar 2020
Martin Koch Helsted misbruger en af HB Køges muligheder i første halvleg.
gallery icon

Se billedserie

Martin Koch Helsted misbruger en af HB Køges muligheder i første halvleg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rebet strammer sig om HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rebet strammer sig om HB Køge
LørdagsAvisen - 19. august 2019 kl. 08:18
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire kampe - et point.
Det er HB Køges høst efter fire spillerunder i NordicBet Ligaen 2019/20.

Fredag aften tabte HB Køge for anden gang på hjemmebane - denne gang til Kolding IF, der har fået en forrygende start på sæsonen. Østjyderne har gjort rent bord mod alle fire modstandere.

Fredag aften på Capelli Sport Stadion i Køge var det dog ikke berusende fodbold som Kolding stillede op med - men en ganske solid defensiv og så slå til når modstanderen blotter sig.

Og det gjorde HB Køge to gange i første halvleg - derfor stod det 0-2 på måltavlen da første halvleg var spillet færdig.

I anden halvleg koncentrerede Kolding IF sig udelukkende om at køre sejren hjem. Men næsten konstant 11 mand på egen banehalvdel gjorde de de modbydeligt svært for HB Køge at trænge igennem. Det lykkedes dog en enkelt gang - i kampens overtid, da Martin Koch Helsted fik reduceret og i en kort stund fik skabt lidt spænding om resultatet.

Men Kolding IF holdt stand og kunne drage hjem med alle tre points i behold.

Med et point i fire kampe strammes nettet om HB Køge der indtager næstsidstepladsen på en bedre målscore end Næstved der indtager sidstepladsen.

Allerede på onsdag den 21. august skal holdet i aktion igen - i en ultra vigtig udekamp mod FC Roskilde i Roskilde Idrætspark.

FC Roskilde har tjent fire points i de fire første kampe og kravet til HB Køge i dén kamp er soleklart: Point - og allerhelst tre af slagsen. Ellers kan situationen pludselig se mere end alvorlig ud for den ambitiøse klub.

Kampen mod FC Roskilde spilles kl. 19.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk