29. januar 2020
Lars Christensen, adm. direktør (tv), har fokus på at kvalitet og service på et højt niveau, starter hos kvalificerede medarbejdere der trives i deres arbejde og udvikles i deres potentiale. Pressefoto.
Lars Christensen, adm. direktør (tv), har fokus på at kvalitet og service på et højt niveau, starter hos kvalificerede medarbejdere der trives i deres arbejde og udvikles i deres potentiale. Pressefoto.
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Positivt resultat for Dana Lim i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Positivt resultat for Dana Lim i Køge
LørdagsAvisen - 05. december 2018 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dana Lim A/S på Københavnsvej 220 i Køge, der er Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelproducent, er godt tilfreds med årsregnskabet for 2018.

Det viser en omsætning på 377 mio. kr. og et årsresultat før skat på 11,3 mio. kr.

En høj grad af medarbejdertrivsel, social ansvarlighed og investeringer i blandt andet nye lagerbygninger er noget af det, der har drevet det gode resultat i 2018.

Samlet har det givet virksomheden en solid platform for fremtiden.

Der er stor tilfredshed at spore hos Dana Lim efter, at årsregnskabet 2018 netop er blevet offentliggjort. Der er pæn vækst i Norge og Sverige. Ligeledes kan investeringer på flere fronter, som skal understøtte vækstambitionerne i netop de nordiske lande, aflæses i den øgede omsætning.

"Årets resultat er særdeles positivt og viser, at vores vækstambitioner er lykkedes. Sidste år investerede vi massivt i 3800 kvm. nye lagerbygninger, der nu huser et nyt færdigvarelager. Det gjorde vi for at optimere produktionen og vores logistik. Samtidig har vi fået flere medarbejderressourcer i de nordiske lande. Vi har dermed opbygget en solid platform for fremtiden", siger adm. direktør i Dana Lim, Lars Christensen.

En stor del af Dana Lims succesfulde strategi skal findes i deres fokus på medarbejderne.

En god virksomhedskultur, der hylder trivsel, tillid og faglig stolthed, har altid været på dagsordenen hos Dana Lim. Og med sidste års certificering 'Great Place To Work' er Dana Lim officielt en af landets bedste arbejdspladser.

"Vi leverer kvalitet til de nordiske håndværkere såvel som en professionel service. Men skal du have kvalitet og service på det niveau, vi altid stræber efter, skal der kvalificerede medarbejdere til. De skal trives i deres arbejde og udvikles i deres potentiale. De tre faktorer ligger dybt i Dana Lims DNA", fortæller Lars Christensen.

Hos Dana Lim, der er fondsejet af Kai Hansens fond, er social ansvarlighed også en stor del af virksomhedens DNA. Hvert år uddeler fonden Dana Lim Prisen. Prisen er målrettet videnskabelig forskning og gik i år til læge og lektor på Københavns Universitet, David Woldbye, der modtog 460.000 kr. til forskning i ADHD-medicin.

"Det er altid en festdag, når vi uddeler Dana Lim Prisen. Det er hele virksomhedens fortjeneste, at vi, hvert år kan give et stort beløb til forskning. Det er vigtigt for os at give noget tilbage til samfundet", slutter Lars Christensen. pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk