14. oktober 2019
Coverbox er rykket fra Rådhusstrædet til Vestergade 11, der ifølge indehaver Henrik Zacho er en bedre beliggenhed for forretningen. Foto: Camilla Sørensen
Coverbox er rykket fra Rådhusstrædet til Vestergade 11, der ifølge indehaver Henrik Zacho er en bedre beliggenhed for forretningen. Foto: Camilla Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær butik flytter til Vestergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær butik flytter til Vestergade
LørdagsAvisen - 10. oktober 2019 kl. 09:58
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coverbox kunne i mandags slå dørene op til deres nye butik i Vestergade. Forretningen, der reparerer smartphones, tablets og Mac og forhandler covers, er nemlig flyttet fra Rådhusstrædet til Vestergade 11. Den nye adresse er ifølge indehaver af Coverbox, Henrik Zacho, mere fordelagtig for butikken.

"Huslejeprisen er billigere i Vestergade. Desuden er lokalet i Strædet for stort. Vi går fra at have 167 kvadratmeter til 110 kvadratmeter", siger Henrik Zacho, der samtidig mener, at Vestergade er en bedre beliggenhed for forretningen.

"Strædet er blevet et tøjstrøg, og jeg synes ikke, at Coverbox passer ind. Det fungerer ikke, fortæller han. Henrik Zacho fornemmer også, at kunderne hellere vil handle i området omkring Vestergade.

"Det virker ikke som om, at Strædet er slået helt igennem hos kunderne. De giver udtryk for, at de hellere vil handle oppe i byen, og at de er glade for, at vi flytter", siger indehaveren.

Coverbox har siden sin åbning i september 2017 ligget i Rådhusstrædet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk