26. maj 2020
Coverbox er rykket fra Rådhusstrædet til Vestergade 11, der ifølge indehaver Henrik Zacho er en bedre beliggenhed for forretningen. Foto: Camilla Sørensen
Coverbox er rykket fra Rådhusstrædet til Vestergade 11, der ifølge indehaver Henrik Zacho er en bedre beliggenhed for forretningen. Foto: Camilla Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær butik flytter til Vestergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær butik flytter til Vestergade
Ugeavisen Køge - 10. oktober 2019 kl. 09:58
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coverbox kunne i mandags slå dørene op til deres nye butik i Vestergade. Forretningen, der reparerer smartphones, tablets og Mac og forhandler covers, er nemlig flyttet fra Rådhusstrædet til Vestergade 11. Den nye adresse er ifølge indehaver af Coverbox, Henrik Zacho, mere fordelagtig for butikken.

"Huslejeprisen er billigere i Vestergade. Desuden er lokalet i Strædet for stort. Vi går fra at have 167 kvadratmeter til 110 kvadratmeter", siger Henrik Zacho, der samtidig mener, at Vestergade er en bedre beliggenhed for forretningen.

"Strædet er blevet et tøjstrøg, og jeg synes ikke, at Coverbox passer ind. Det fungerer ikke, fortæller han. Henrik Zacho fornemmer også, at kunderne hellere vil handle i området omkring Vestergade.

"Det virker ikke som om, at Strædet er slået helt igennem hos kunderne. De giver udtryk for, at de hellere vil handle oppe i byen, og at de er glade for, at vi flytter", siger indehaveren.

Coverbox har siden sin åbning i september 2017 ligget i Rådhusstrædet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk