21. januar 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Venstre ønsker godt nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Venstre ønsker godt nytår
LørdagsAvisen - 11. januar 2018 kl. 19:12
Af Mette Jorsø (V)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

... og siger tak for alle de mange stemmer, vi fik ved valget i november. Desværre blev resultatet slet ikke som forventet eller det, der var arbejdet efter og for, men vi ser nu frem til 4 år i opposition, hvilket er en opgave, vi vil gå konstruktivt ind i.

Konklusionen må være, at Venstre nu er Køge Byråds eneste LIBERALE og BORGERLIGE STEMME, da samtlige af de andre partier pegede på Marie Stærke som borgmester efter valgresultatet.

Det må vi i Venstre tage til efterretning!

Venstre håber, at Køge Kommune fortsat kan være en kommune, hvor der udvikles og sættes nye projekter i gang. Vi skal sørge for at få støttet op om de små- og mellemstore lokale virksomheder, for det er oftest dem, som også har lokal arbejdskraft ansat og lokale underleverandører. Det styrker vores kommune, at disse virksomheder bliver styrket og støttet i at vokse sig større, så vi kan tiltrække og fastholde arbejdskraften i kommunen. Det giver gode skattekroner i kommunekassen, som så kan bruges på den fælles velfærd vi alle får gavn af på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Hvis virksomhederne skal tiltrække gode medarbejdere, er det derfor vigtigt, at vi som kommune stiller rammerne til rådighed, så det bliver muligt, at få en hverdag til at fungere som fx. børnefamilie.

Et eksempel er fx. at det må være et "must" at få undersøge meget hurtigt, om det faktisk ikke giver rigtig god mening at få bygget en ny integreret institution med både vuggestue og børnehave på Søndre Havn i det nye boligområde. For hvis vi mener, at vi vil have et mangfoldigt boligområde med plads til alle, så er det vigtigt, at vi også får området indrettet så det reelt henvender sig til alle. Fællesbyg Køge Kyst ønsker bl.a. at området også skal henvende sig til børnefamilier, og hvis de skal finde området interessant, bør der være pasningsmuligheder i nærområdet. Ellers bosætter man sig ikke i Køge Kommune men i en anden.

Venstre ønsker stadig at styrke de borgernære områder, og derfor vil vi også følge arbejdet tæt i byrådet for en løsning på Vemmedrupskolen, hvor skimmelsvampen jo råder pt.

Ved sidste byrådsmøde oplevede vi, at det nuværende flertal ikke ønskede at få undersøgt, hvad prisen på en ny gennemsnitlig skole i DK vil koste at bygge i Vemmedrup. Så vil det jo være rigtig svært at vurdere, om det kan svare sig at renovere den gamle.

Som sagt vil Venstre gå kontruktivt til rollen som opposition. Vi holder af hverdagen, og vil følge spændt med fra sidelinjen, om den store flertalsgruppe nu holder deres ord fra valgkampen, så de også vælger hverdagen for os alle i kommunen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk