11. december 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Støt velfærden og den danske model - lav en aftale nu!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Støt velfærden og den danske model - lav en aftale nu!
LørdagsAvisen - 14. marts 2018 kl. 08:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SF i Køge har fulgt med i de igangværende overenskomster for de offentlige ansatte, især i de kommunale forhandlinger mellem KL og Forhandlingsfællesskabet.

Vi oplever allerede hårdt pressede medarbejdere, udfordringer med at tiltrække dygtige medarbejdere til kommunens mange arbejdspladser og ikke mindst kan vi se et stort lønskel mellem offentlige og private ansatte. Vi har derfor stor forståelse for, at de offentlige ansatte kæmper for at bevare betalt spisepause, for højere løn og for en reel arbejdstidsaftale for lærere og undervisere.

Vores velfærd har brug for medarbejdere, som føler sig værdsat og som er glade for at komme på arbejde; det skaber tillid mellem borgere og ansatte når man arbejder under vilkår, som man selv har sagt ja til. Ikke til lovregulerede vilkår, besluttet af den ene part i forhandlingerne.

I Køge arbejder SF for at skabe de bedste rammer for vores borgere og dermed for vores ansatte. Vi opfordrer derfor KL og de øvrige offentlige forhandlere til at gå konstruktivt ind i forligsforhandlingerne og finde en løsning, som ikke giver en storkonflikt.

Thomas Kielgast
Gruppeformand
SF Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk