19. april 2019
Jeppe Lindberg (LA).
Jeppe Lindberg (LA).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Bedetæpperne skal pakkes væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Bedetæpperne skal pakkes væk
LørdagsAvisen - 21. september 2018 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Budgettet og dermed retningen for Køges fremtid er i den forgangne uge lagt. I Liberal Alliance er vi glade for retningen, ikke fordi vi "kun" realiserede 50% af sparebehovet. Men fordi vi som et samlet byråd, direktion og forvaltning, har indset at sparekatalogerne, som vi har kendt dem til dato, er uinspirerende som følge af knap tid og ikke det bedste bud på at bringe den enorme ubalance der er på økonomien, i balance.

Derfor er den store opgave foran os, med at komme i dybden på, hvordan vi levere ydelser smartere til borgerne, på tværs af forvaltninger, institutioner og enheder. Både kulturelt, organisatorisk men også teknologisk da der ligger et kæmpe potentiale ved at automatisere træge arbejdsgange, men også at nytænke arbejdsgangene i forhold til lovgivningen. Så vi kan effektivisere uden det rammer borgerne ligeså hårdt som der eller var lagt op til.

Vi skal blive klogere på borgernes behov og forventninger, men også være ærlige og realistiske over for os borgere. Vi skal forstå, hvorfor ting går galt og rette det. Vi skal finde det der går godt, (det gør det heldigvis for det meste), og gøre det endnu bedre.

Vigtigst af alt, vi skal pakke de politiske bedetæpper væk, stoppe den utidssvarende sognerådspolitik og fokusere på at få balance i økonomien.

For kun ved at byrådet samlet vil vende ubalancen i økonomien, vil vi kunne få en kommune, hvor vi som borgere kan være stolte af, skolevæsenet, ældreplejen daginstitutionerne, og dermed tiltrække flere borgere der skal skabe det fundament for en god kommune.

Jeppe Lindberg
Liberal Alliance

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk