16. juni 2019
Foto: Jens Wollesen.
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over 460 misser var på udstilling i Skensved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 460 misser var på udstilling i Skensved
LørdagsAvisen - 29. januar 2019 kl. 06:15
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skensvedhallen i Lille Skensved var i weekenden ramme omkring Katteklubbens årlige internationale udstilling i det østlige Danmark.

Udstillingen foregik både lørdag og søndag, og der var 230 katte udstillet pr. dag.

"Det blev en rigtig god udstilling med en rigtig fin stemning. Ingen sure katte, ingen sure udstillere og publikummer. Det hele kørte vare som det skulle", fortæller formanden for Katteklubben, Lars Seifert-Thorsen, der er bosiddende i Køge.

Klubben havde udstillere fra hele Danmark samt udenlandske islæt i form af udstillere fra bl.a. Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Belgien og Portugal.

Til at bedømme de mange firbenede venner havde klubben engageret syv dommere fra hele Europa. To af dommerne kom fra Danmark, men ellers var der besøg fra Tyskland, Sverige, Finland, Schweiz, Rusland.

"De havde travlt, for alle kattene skulle bedømmes. Hver dommer valgte sine bedste katte ud. De bedste katte blev herefter præsenteret på scenen inden udstillingens bedste katte blev kåret", fortæller Lars Seifert-Thorsen.

Udstillingen blev besøgt af over et par hundrede publikummer pr. dag der hyggede sig og fik nusset mange af de dejlige katte og en snak med opdrættere og udstillere.

"Takket være flot opbakning fra det lokale erhvervsliv havde vi flotte præmier til udstillerne af de vindende katte, ligesom der også skal lyde en stor tak til en række ildsjæle fra Skensved IF, der hjalp til med at få udstillingen til at glide perfekt", siger Lars Seifert-Thorsen.

Datoerne for næste års udstilling i Østsjælland er allerede fastsat til weekenden 25.-26. januar 2020.

"Det bliver formentlig igen i Rishøj Idrætscenter hvor vi har holdt vores udstillingen de seneste mange år. Hallen var dog optaget af sportslige arrangementer i år, men Skensved-hallen udgjorde en fuldgod erstatning", fastslår formanden for Katteklubben, der blev stiftet for 30 år siden.

Du kan læse mere om Katteklubben på www.katteklubben.com.

Fotograf Jens Wollesen var til katteudstilling i Skensved. Nyd hans dejlige stemningsbilleder.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk