17. september 2019
Skovbomarchen blev afviklet med over 300 deltagere i weekenden.
Skovbomarchen blev afviklet med over 300 deltagere i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over 300 deltog i søndagens Skovbomarch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 300 deltog i søndagens Skovbomarch
LørdagsAvisen - 20. marts 2019 kl. 10:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oven på nogle dage med regn og blæst viste vejrguderne sig fra den bedste side søndag 17. marts, da Skovtrop Spejderne afviklede årets Skovbomarch i den skønne natur i Køge Vest. De sidste dages regn satte dog både arrangører og deltager på prøve, idet der flere steder på ruterne var oversvømmelser, som krævede ruteændringer, men alle tog udfordringerne med godt humør.

"Igen i år var der et par spejdere, der ønskede at gå 75 kilometer og derfor startede midt om natten med de første 25 kilometer og sluttede sig så til dem, som startede søndag morgen klokken 6 for at gå 50 kilometer," beretter Hans Erik Jensen om marchens start.

Siden gik det slag i slag med start af 30 km, 20 km, 10 km og 5 km. Det største hit var igen i år 10 km med over 100 deltagere. Der var i alt flere end 300 deltagere fordelt på de forskellige ruter, og alle aldersgrupper var repræsenteret. Den yngste på 2 år startede med at gå, men morfar havde for en sikkerheds skyld taget klapvognen, og selv de firbenede klarede turen upåklageligt.

Der var flere sjove påfund - for eksempel gik en af deltagerne 30 kilometer med bind for øjnene, og fem andre havde fået den ide, at de ville gå de fem kilometer baglæns. I alt nåede deltagerne ud på lidt over 4000 kilometer til sammen - det svarer nogenlunde til to gange til Paris og hjem igen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk