14. december 2018
Skole OL i Køge startede naturligvis med faneindmarch.
gallery icon

Se billedserie

Skole OL i Køge startede naturligvis med faneindmarch.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OL i børnehøjde i Køge er i fuld gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL i børnehøjde i Køge er i fuld gang
LørdagsAvisen - 09. maj 2018 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 800 elever fra 5.-7. klasserne på Køge Kommunes skoler - ialt 40 klasser fra ni skoler - havde en solrig onsdag morgen sat hinanden stævne på Køge Atletikstadion.

Anledningen var afviklingen af årets lokale Skole OL Stævne hvor det gjaldt om at sikre sig en finaleplads og en klassetur til Skole OL finalen i Aarhus i dagene 12.-15. juni. Her deltager ca. 12.000 personer og er dermed større end det seneste OL i Rio de Janeiro.

Efter indmarch, åbningstale af formanden for Skolernes Idrætsråd, Thomas Kielgast og fælles opvarmning gik det frem til ca. kl. 15.00 løs med konkurrencerne i atletik og ergometerroning afsluttende med præmieoverrækkelser.

Formålet med skolernes deltagelse er at samles omkring idræt og styrke elevernes sammenhold, deres lyst til fysisk aktivitet og bidrage til en mere varieret skoledag via den åbne skole.

Derfor fokuserer Skole OL på værdierne fællesskab, færdighed og fairplay, hvor klasserne dyster som et samlet hold.

Stævnet afvikles ved hjælp af alle de mange frivillige hjælpere, der gør det af egen lyst samt junioridrætsledere fra forskellige 7. klasser i kommunen og lokalt i tæt samarbejde med Køge Atletik og Køge Roklub.

Til skole OL har alle elever mulighed for at prøve kræfter med Skole OL-disciplinerne. Skole OL har i år 10-års jubilæum og bag Skole OL står Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Atletik Forbund støttet af Nordea-fonden, TrygFonden og Aarhus Kommune.

I år vil samlet set mere end 100.000 tusinde 5.-7. klasseelever over hele landet deltage i de indledende konkurrencer.
I dag, onsdag den 9. maj dystes der frem til kl. ca. 15.00.

Fotograf Jørgen Chr. Jørgensen var med da Skole OL blev skudt i gang onsdag morgen - og fik disse flotte stemningsbilleder med tilbage til redaktionen.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk