15. august 2020
Den nye Hal 3 på Køge Idrætspark danner til foråret ramme om 2019 hyldestarrangementet til de mange lokale medaljevindere. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

Den nye Hal 3 på Køge Idrætspark danner til foråret ramme om 2019 hyldestarrangementet til de mange lokale medaljevindere. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye rammer for Køges medaljevinderarrangement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye rammer for Køges medaljevinderarrangement
Ugeavisen Køge - 13. november 2019 kl. 16:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en fast og elsket tradition, at idrætsudøvere fra hele Køge Kommune, der det seneste år har vundet en medalje, hvert år hyldes på medaljevinderarrangementet, der ofte er blevet afholdt i Teaterbygningen i efteråret.

Der bliver dog ikke noget arrangement i efteråret 2019, men medaljevindere kan roligt regne med at blive behørigt hyldet.

Arrangementet overgår nemlig fra at være et efterårsarrangement til et forårsarrangement, og vil fremover blive afholdt af de selvejende idrætshaller i Køge Kommune.

"Vi har et utroligt rigt foreningsliv i Køge Kommune, der producerer nogle ufatteligt dygtige og succesfulde atleter, og de skal selvfølgelig hyldes. Så vi er enormt glade for, at folkene bag hallerne er klar til at tage det her arrangement og udvikle og videreføre det. Det er noget af det, borgerne i Køge Kommune er så gode til: Når der er brug for, at vi står sammen og løfter et ansvar, så står der straks frivillige folk klar", siger borgmester Marie Stærke.

Fredag den 27. marts 2020 afholder Køge-hallerne det store medaljevinderarrangement, så kommunens dygtige atleter på tværs af alder og køn kan blive behørigt hyldet.

"Vi glæder os utroligt til at byde Køge Kommunes medaljetagere velkommen som nogle af de første i den nye Hal 3", siger Kai Jensen, formand for Køge-hallerne.

Fremover vil de selvejende haller i Køge kommune skiftes til at afholde arrangementet.

Hvem kan deltage i den årlige fejring?

Det kan idrætsudøvere som bor i Køge Kommune og/eller repræsenterer en forening i Køge Kommune, og som har vundet medaljer ved et dansk eller internationalt mesterskab i 2019 - eller efter sidste medaljevinderarrangement i 2018 - i et forbund, som er medlem af Danmarks Idrætsforbund.

Medaljerne skal være vundet ved et anerkendt forbundsmesterskab under Danmarks Idrætsforbund - det vil sige officielt DM, NM, EM, VM eller OL og i højest rangerende division.pm

Fakta:

De selvejende idrætshaller i Køge Kommune er:

Køgehallerne
Køge Nord Sportscenter

Ravnsborghallen
Herfølgehallen
Skovbohallerne

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk