15. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye og gamle børneforestillinger hos Dragen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye og gamle børneforestillinger hos Dragen
Ugeavisen Køge - 14. november 2019 kl. 06:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt teaterprogram fra Dragen er på gaden med nye og gamle forestillinger på programmet. Der er alt fra høns over verdens mindste historie til kejsere for endelig at slutte trygt og godt hos Faster Lizzie og hendes jul.

"Vi lægger ud med et helt nyt tilbud. I forbindelse med Børnetimen på Teaterbygningen viser vi først 'Chicks' om de to burhøns, der kommer ud i friheden, og når vi er færdige med at grine og kagle, serveres der mad til hele familien. I kan melde jer til en af delene, men også gerne til både teater og mad", fortæller Britta Overgaard Jensen der er børnebibliotekar hos KøgeBibliotekerne.

De allermindste kan få deres første teateroplevelse med "Verdens mindste historie - så lille så kun virkelig små mennesker kan forstå den". En meget musikalsk historie om pigens første møde med en pingvin.

Mariehønen Evigglad er på evig jagt efter et sted i tørvejr, mon hun finder det i Rishøj? Det er en herlig og hjertevarm forestilling med en sang, vi alle kan synge med på.

Ingen "Drage-sæson" uden en H. C. Andersen forestilling. I år er der hele to af slagsen. Nattergalen synger en søndag eftermiddag for hele familien og Kejseren skal også i år have nye klæder.

Teatersæsonen slutter af med de to seje gadedrenge, der gerne vil opleve en god gammeldags jul med hygge, gaver og træ. Nyd en hæsblæsende danseforestilling, hvor (h)juleglæden og venskabet overvinder alt.

"Vi viser i alt 9 forestillinger i 2020. Forestillinger der taler til følelser, humor, eftertanke og bare en god oplevelse. Nyd det sammen i familien, i daginstitutionen, i dagplejen", lyder opfordringen fra børnebibliotekaren, der tilføjer.

"Det er en ekstra oplevelse at gå i teateret sammen og opleve magien; det at opleve skuespillerne lige her foran os, hvor vi indimellem bliver inviteret til at "medvirke" med kommentarer, de tager vores latter og gysen til sig og spiller og bygger videre på vores respons. Børnene elsker at være aktive og føle sig hørt, det har de muligheden for her i det levende teater".

Få et program
Hent et teaterprogram på bibliotekerne i Køge Kommune, Teaterbygningen eller på Køge Musikskole. Eller se det på www.koegebib.dk.

Billetsalget åbner mandag den 2. december. Det foregår på KøgeBibliotekernes hjemmeside koegebib.dk.

Dragen er et samarbejde mellem Teaterbygningen i Køge, og KøgeBibliotekerne. Dragen er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje.pm

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk