20. oktober 2019
Jonas Kjær (tv.), Vibeke Nørhaven og Michael Weje (th.) ser frem til at byde inden for i Køges nye vinbar. På længere sigt vil Jonas Kjær få det primære ansvar for vinbaren. Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jonas Kjær (tv.), Vibeke Nørhaven og Michael Weje (th.) ser frem til at byde inden for i Køges nye vinbar. På længere sigt vil Jonas Kjær få det primære ansvar for vinbaren. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vinbar slår dørene op i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vinbar slår dørene op i Køge
LørdagsAvisen - 24. juni 2019 kl. 09:15
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skulle være garanti for god vin i flaskerne i den nye vinbar, der åbner i Oluf Jensens Gård i Køge i næste uge. Bag projektet står nemlig vinforretningen Vinspecialisten, der i forvejen har lokaler i gården, og som længe har haft planerne om en vinbar liggende i skuffen.

Nu er planerne få dage fra at blive ført ud i livet i form af Vinbaren Køge, der åbner i Sæbeværkstedets tidligere lokaler. I øjeblikket er lokalerne vinduer dækket til, mens indehaverne er i fuld gang med at indrette den hyggelige vinbar, som efter planen slår dørene op i begyndelsen af juli.

"Vi har i flere år snakket om, at det kunne være spændende at åbne en vinbar. Der har været forskellige steder i spil, men vi var ikke i tvivl, da vi fik at vide, at Sæbeværkstedet ville stoppe, og deres lokaler blev ledige. Vi håber, at der vil være en fin synergi mellem butik og vinbar," siger en af indehaverne, Vibeke Nørhaven, om den korte afstand mellem Vinspecialisten og Vinbaren Køge, som ligger lige over for hinanden i den stemningsfulde gård.

Fredag 5. juli bliver den første rigtige åbningsdag, men allerede 4. juli inviterer Vinbaren Køge interesserede inden for fra klokken 18 til en aften med prøver på, hvad den nye vinbar vil byde på. Ud over vin vil man på menukortet også have et udvalg af øl, drinks, cocktails, vin, pølser og snacks samt kaffe og te.

Den nye vinbar vil have åbent onsdag og torsdag klokken 11-21 samt fredag og lørdag klokken 11-23, og så vil den nye vinbar i øvrigt også fungere som ramme om arrangementer som smagninger og lignende.

I løbet af sommermånederne vil gæsterne i øvrigt også have mulighed for at nyde deres vin uden for, da man åbner med udeservering i gårdens overdækkede område.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk