22. september 2019
Martin Seemann har etableret energirådgivningsvirksomheden Seemann Energy Solution.
Martin Seemann har etableret energirådgivningsvirksomheden Seemann Energy Solution.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rådgiver tilbyder hjælp til at finde de rigtige energi-løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rådgiver tilbyder hjælp til at finde de rigtige energi-løsninger
LørdagsAvisen - 22. marts 2019 kl. 08:49
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vil du spare på energien, men har du svært ved at overskue, hvilke energibesparende investeringer der giver bedst mening i din situation?

Så kan det give god mening at tale med en uvildig rådgiver, der kan hjælpe med at sortere i de mange tilbud på området - og være med til at føre projektet ud i livet. Netop det er tilbuddet hos Seemann Energy Solution i Herfølge, som Martin Seemann netop har etableret med en ambition om at sikre sine kunder de rigtige løsninger inden for et ret specialiseret område, hvor det kan være en udfordring for mange at få et samlet overblik over mulighederne og hvad der bedst kan betale sig.

"Det er et interessant området, der kun vil være i vækst i fremtiden i takt med den stigende interesse i klima og bæredygtighed. Jeg vil skille mig ud som en slags freelance-projektleder, der sikrer kunderne de rigtige løsninger," siger Martin Seemann, der som uvildig rådgiver hjælper kunderne hele vejen igennem processen med energibesparende investeringer.

"Jeg kigger bygningen igennem, undersøger mulighederne for energibesparelser, gennemfører udbuddet og rådgiver om de forskellige tilbud. Desuden søger jeg også tilskud for kunderne," fortæller han.

Martin Seemann har arbejdet 10 år som elektriker men er altså nu blevet selvstændig med fokus på energirådgivning. Til sommer er han færdiguddannet som energiteknolog, og fra efteråret venter han at kunne tilbyde udarbejdelse af energimærkninger.

Han arbejder arbejder både med virksomheder og private husstande og med både større og mindre projekter. For eksempel laver han energirådgivning for genanvendelsesvirksomheden Stena, og i lidt mindre skala er han netop nu ved at spare sine forældre for omkring 20.000 kroner om året ved at skifte deres oliefyr ud med et pillefyr.

"Meget energiforbrug handler også om adfærd, så et godt råd til mange vil være at få et overblik over energiforbruget i hjemmet eller i virksomheden. Hvor er energislugerne, kan vores adfærd ændres, og er der eventuelt oplagte erstatninger, der kan betale sig," siger Martin Seemann.

Læs mere på www.seemann-energy.dk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk