13. december 2018
I midten ses den nye forpagter Maili Carlsson. Hun flankeres af til venstre Anette Jensen og Linda Hansen. Foto: jcj.
I midten ses den nye forpagter Maili Carlsson. Hun flankeres af til venstre Anette Jensen og Linda Hansen. Foto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kok, nye skikke i Frokosthytten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kok, nye skikke i Frokosthytten
LørdagsAvisen - 24. februar 2018 kl. 10:14
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter ni succesrige år, har restauratør Niels Knudsen valgt pr. 1. marts og to år frem at forpagte Frokosthytten på Tangmosevej 104 i Køge ud til Maili Carlsson.

Maili Carlsson er kok, og har arbejdet i restaurationsbranchen i mange år.

"Da muligheden for at forpagte Frokosthytten kunne jeg ganske enkelt ikke sige nej. Det er et sted med et rigtigt godt ry og et sted med rigtigt mange stamkunder. Jeg vil køre stedet videre i samme gode stil og ånd, men kan også love, at jeg kommer med mange nye tiltag", smiler Maili Carlsson, der starter op med kok Linda Hansen og Anette Jensen som medarbejdere.

"Vi vil bl.a. starte salg af milkshakes og smoothies, og bestiller man dagen i forvejen, kan vi også yde den service, at kunderne kan få glutenfri smørrebrød. Desuden påtænker vi at lave dagens ret som man kan tage med hjem til aftenmenu og måske et par gange ugentligt varme middagsretter. Jo, vi har mange drømme og visioner for Frokosthytten", siger Maili Carlsson, der er fra Køge.

Maili Carlsson byder nye som gamle kunder velkommen i Frokosthytten med et stærkt åbningstilbud - en hapsdog til 10 kr. både torsdag den 1. og fredag den 2. marts.

Niels Knudsen og Assan Johansen fortsætter deres virke i Køgehallens Cafeteria.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk