15. september 2019
Mogens Lund Sørensen piller de gamle BR-skilte ned og indretter i stedet Din isenkræmmer Køge i de centralt beliggende forretningslokaler i Nørregade i Køge. Foto: Martin Rasmussen
Mogens Lund Sørensen piller de gamle BR-skilte ned og indretter i stedet Din isenkræmmer Køge i de centralt beliggende forretningslokaler i Nørregade i Køge. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny isenkræmmer på vej til Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny isenkræmmer på vej til Køge
LørdagsAvisen - 12. april 2019 kl. 19:05
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om få uger kommer der nyt liv i forretningslokalerne i Nørregade, hvor legetøjsforretningen Fætter BR lukkede for få måneder siden. I stedet åbner en isenkræmmerforretning i form af Din Isenkræmmer Køge.

Lige nu arbejder indehaver Mogens Lund Sørensen på højtryk for at gøre forretningen klar til åbning i begyndelsen af maj, og han ved, hvad det handler om. Han har været i branchen siden slutningen af 80'erne, og de seneste 20 år har han drevet Din Isenkræmmer i Hornbæk.

"Køge er en by i vækst og med masser af potentiale, så jeg har den helt rigtige mavefornemmelse omkring åbningen af forretningen. Og så har jeg været heldig med at få dette lokale midt i byen," siger han om den gamle BR-forretning midt i den mest befærdede del af Nørregade.

Mogens Lund Sørensen lukkede forretningen i Hornbæk 6. februar, og siden er det gået stærkt i forhold til overtagelse og istandsættelse af lokalerne i Køge. Varerne kommer i løbet af de næste par uger, og målet er altså en åbning i begyndelsen af maj.

Din Isenkræmmer-kæden består af selvstændige forretninger fordelt over hele landet, som blandt andet har fordelen af fælles indkøb.

"Vi har alt til dagligdagen - til gode priser," siger Mogens Lund Sørensen med et smil.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk