12. august 2020
Ralf Petersen (th.) og Danish Trade Company har indgået et samarbejde med Tim Agertoug (tv.) og Skjold Burne på Torvet i Køge, hvor man fremover vil finde et udvalg af firmaets produkter.
Ralf Petersen (th.) og Danish Trade Company har indgået et samarbejde med Tim Agertoug (tv.) og Skjold Burne på Torvet i Køge, hvor man fremover vil finde et udvalg af firmaets produkter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny importvirksomhed slår dørene op i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny importvirksomhed slår dørene op i Køge
Ugeavisen Køge - 23. november 2019 kl. 06:15
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er både marmelade, specialøl, økologisk hvidvin, rom, trøffelsalsa og meget andet på de virtuelle hylder, hvis man besøger webshoppen hos nyåbnede Danish Trade Company. Den nyåbnede Køgevirksomhed har en erklæret ambition om at forhandle bæredygtige produkter af høj kvalitet, og det har været den røde tråd i forhold til sammensætningen af udvalget.

"Vores ambition er at tilføre markedet kvalitetsprodukter fra hele verden, der er produceret bæredygtigt i harmoni med miljøet. Vi ønsker at være en ansvarlig leverandør, der værner om mennesker og miljø, og som udviser en god etisk og social adfærd," forklarer de to ejere, Michael Krumbæk og Ralf Petersen, der begge har en lang fortid som salgsansvarlige for større og mindre selskaber i Norden, og som altså nu har valgt at springe ud som selvstændige.

"Vi har gennem de seneste 8-10 måneder arbejdet på en strategiplan ud fra en idé, som vi har gået med i en del tid. Den omhandler import af varer fra producenter, som ikke i dag er repræsenteret i Danmark, og hvor vi er deres salgskanel med ansvar for salg og markedsføring af deres produkter i Danmark og resten af Skandinavien," forklarer de.

"Da en del af varerne kommer fra ukendte producenter, har vi haft fokus på kvalitet og økologi samt at en del af produkterne har vundet internationale priser for deres smag og design," lyder det.

"Salget af vores produkter sker igennem udvalgte kanaler, og i Køge kan man købe vores craft-øl og craft-gin hos Skjold Burne Vine på Torvet, hvor der også i den kommende periode vil blive arrangeret smagsprøver på øl og gin. Vi har ligeledes indgået et strategisk samarbejde med Kaffemøllen i Køge omkring julekurve og -pakker til deres kunder, som i den kommende periode vil modtage en inspirationsfolder omkring mulighederne. Vi arbejder fortsat på at finde samarbejdspartnere i hele Danmark, både når det handler om køb og salg af vores produkter, og hvis der sidder nogle små producenter eller virksomheder, der sammen med os ønsker at få solgt deres varer på en enkelt og gennemsigtig måde," siger Michael Krumbæk og Ralf Petersen.

Se mere på hjemmesiden danishtradecompany.dk, hvor man også kan få et overblik over firmaets udvalg.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk