24. april 2019
Kim Andersen har slået dørene op til Ping-Vin & Spiritus i Vestergade.
gallery icon

Se billedserie

Kim Andersen har slået dørene op til Ping-Vin & Spiritus i Vestergade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forretning i Køges kommende gourmetgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forretning i Køges kommende gourmetgade
LørdagsAvisen - 10. august 2018 kl. 08:31
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

God kvalitetsspiritus er oppe i tiden, og i den forgangne uge fik køgenserne et nyt sted at gå på opdagelse i enorme verden af gin, rom, whisky og meget andet. Omkring 800 forskellige flasker er der på hylderne hos Ping-Vin & Spiritus, der netop er åbnet i Vestergade i de lokaler, som tidligere har huset Axel Music og Vivo Design, og omkring 2000 forskellige flasker kan skaffes fra dag til dag.

"Vi har vel nok Køges største spiritusudvalg. Her finder man alt fra en billig rom til 100 kroner til en flaske cognac fra 1914 til 50.000 kroner," siger Kim Andersen med et smil. Han står sammen med Michael Madsen bag den nye vin- og spiritusforretning, og det bliver ham, der kommer til at passe forretningen til daglig.

Kim Andersen har både stor passion for området og mange års erfaring. Han drev tidligere Vinoble i Borup og siden i Køge, og faktisk var han tæt på at lande i Vestergade allerede for fire år siden, da han rykkede forretningen fra Borup til Køge. Det blev i stedet Nr. Boulevard dengang, men nu blev de hyggelige forretningslokaler i Vestergade ledige på ny, og denne gang slog han til.

"Her får vi langt bedre fat i strøgkunderne. Efter Irma rykkede fra Nr. Boulevard har der været lidt mindre trafik, og jeg tror meget på, at Vestergade med tiden kan gå hen og blive en slags gourmetgade. Vestergade har typisk lidt mindre lokaler, der passer perfekt til små specialbutikker som vores," siger han om udviklingen i gaden, hvor eksempelvis Vin-O og Richters Ølstue har været med til at drive den udvikling, som Ping-Vin & Spiritus nu også er med til at skubbe på.

Kim Andersen planlægger blandt andet også at holde vin- og spiritussmagninger i de nye rammer, hvor man altså finder 120 forskellige slags gin og et enormt udvalg af whisky, rom, tequila og meget andet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk