7. juni 2020
Daglig leder af Sjællands Frø og Foder er Jesper Jensen (til venstre), og han har hjælp i det daglige af Helen Bentsen og Steffen V. Nielsen.
Daglig leder af Sjællands Frø og Foder er Jesper Jensen (til venstre), og han har hjælp i det daglige af Helen Bentsen og Steffen V. Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forretning åbner på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forretning åbner på havnen
Ugeavisen Køge - 13. september 2019 kl. 13:28
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er erfarne folk, som i disse dage er ved at gøre klar til åbningen af Sjællands Frø og Foder, som officielt åbner næste fredag 20. september på havnen i Køge, nærmere bestemt på Carlsensvej. Det er nordens største grovvareselskab, svenske Lantmannen, der via sit danske datterselskab med direktør Thomas Lundgren i spidsen, har besluttet at åbne i Køge.

Thomas Lundgren, er som nævnt direktør for foretagenet, men i det daglige er det kendte folk i området, der står for driften af forretningen. Jesper Jensen, der tidligere var direktør for Tjørnehøj Mølle er daglig leder, og han har fået selskab af Helen Bentsen og Steffen V. Nielsen, som begge har mere end 30 års erfaring fra branchen.

Der bliver stor åbningsfest i de små 1000 kvm lokaler fredag og lørdag, 20. og 21.september, og der vil man bl.a. kunne finde et stort udvalg i Petfood til hobbydyr, som hunde, katte m.v., samt fuglefrø i alle afskygninger. Træpiller bliver også en naturlig del af forretningen, ligesom det igen vil være muligt at købe truckgas, gas til grill m.v. på havnen i Køge.

"Officielt åbner vi jo først næste fredag 20. september," siger Jesper Jensen, "men folk har ikke kunnet undgå et se, at vi har været i gang med at gøre det hele klar, så de første kunder har vi allerede kunnet ekspedere. Det vidner om, at der er behov for en butik af denne slags her på stedet."

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk