26. august 2019
Søren Schøn Holst.
Søren Schøn Holst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny filialdirektør i Danske Bank ser gode muligheder i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny filialdirektør i Danske Bank ser gode muligheder i Køge
LørdagsAvisen - 18. august 2018 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søren Schøn Holst kommer fra en stilling som kundechef for Danske Banks største regionale erhvervskunder i Københavnsområdet. Tidligere har han været erhvervsrådgiver i bankens afdeling på Nytorv, og tidligere på den anden side af Storebælt i Danske Banks afdeling i Esbjerg. Nu ser Søren Schøn Holst frem til at tage hul på jobbet som filialdirektør i Køge.

"Danske Bank har dybe rødder i Køge med en lang historie i byen. Fundamentet er godt, og jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde sammen med mine kollegaer," siger Søren Schøn Holst og fortsætter: "Vi har et godt team, en positiv kundeudvikling og en opadgående kundetilfredshed. Den udvikling skal vi fastholde og bygge videre på".

Danske Banks nye filialdirektør i Køge oplever, at byen de seneste år er gået fra at være en provinsby til et kraftcenter tæt på København, men alligevel med sin helt egen selvstændige identitet og fokus.

"Netop Køges position som trafikknudepunkt tæt på hovedstaden og de store udviklingsprojekter som supersygehuset og den nye jernbane åbner op for mange muligheder i byen," siger Søren Schøn Holst og tilføjer: "Udviklingen i Køge betyder også vækst i antallet af borgere og virksomheder i kommunen. Jeg er spændt på at blive en del af byen og være med til at udnytte og bakke om de muligheder, der ligger her".

Søren Schøn Holst er bankuddannet i Danske Bank, Ribe i 2002, og har sideløbende med karrieren i Danske Bank taget en HD i finansiering på Copenhagen Business School (CBS).

Danske Banks afdeling i Køge dækker også Stevns, og dermed et stort geografisk område, hvorfor rigtig mange medarbejdere Danske Bank hver eneste dag er i kontakt med kunderne. Og ifølge den nye filialdirektør i afdelingen er ambitionen klar: "Vi skal hjælpe både familierne og erhvervslivet her i Køge og på Stevns med at få opfyldt deres drømme og ambitioner og sørge for at skabe tryghed om deres økonomi. To kunder er sjældent ens, så derfor skal vi tilpasse os kunderne og deres situation, så de får en god oplevelse, når de på den ene eller anden måde er i kontakt med os," siger Søren Schøn Holst.

Han lægger vægt på, at kunderne føler sig genkendt og velkommen i banken. Og så er det vigtigt for ham, at kunderne får de bedste muligheder stillet til rådighed, for eksempel den nye mobilbank, boligportalen Sunday og lommepengeappen. Samtidig nævner den nye filialdirektør, at alle, der kommer forbi afdelingen på Torvet i Køge, altid er velkomne til at komme ind og få en snak om deres privatøkonomi og høre nærmere om bankens tilbud.

Privat er Søren Schøn Holst gift med Kamilla, og parret har Alberte på 5 år og Agnes på 2 år. I 2017 købte de hus centralt i Køge midtby.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk