26. februar 2020
Formanden for Køge-hallerne, Kai Jensen glæder sig over, at arbejdet med Køge Idrætspark nu er skudt igang i denne uge. Foto. jcj.
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Køge-hallerne, Kai Jensen glæder sig over, at arbejdet med Køge Idrætspark nu er skudt igang i denne uge. Foto. jcj.
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu starter opførelsen af Køge Idrætspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu starter opførelsen af Køge Idrætspark
LørdagsAvisen - 22. februar 2018 kl. 05:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter mange års venten, kan brugerne af Køge Stadion og Køgehallerne begynde at glæde sig.

I denne uge tager Køge Kommune fat på de indledende arbejder på renoveringen og moderniseringen af Køge Stadion området, hvilket vil sige ny topmoderne idrætshal i forlængelse af de eksisterende Køgehaller, renovering og modernisering af Køge Stadion og en ny, fælles spillercafé, hvor idrætsudøvere, tilskuere og gæster i fællesskab kan hygge sig.

I denne uge flyttede projektet Køge Idrætspark fra skrivebordet og ud i virkeligheden. Der er sat hegn op om byggepladsen - Køge Stadions opvisningsbane - og aktiviteterne i atletikhuset og nogle af de omkringliggende bygninger til nye midlertidige rammer. Det betyder bl.a., at Køge Vandreforenings populære Onsdagshold efter onsdag den 28. februar skal starte deres tur fra arealet ved Køge Boldklubs klubhus.

"Det er fantastisk, at vi nu kan glæde os over at arbejdet med modernisering af idrætsfaciliteterne for vores mange tusinde medlemmer i de mange klubber og foreninger der holder til på stadionarealet er gået i gang", siger formand Kai Jensen fra Køge-hallernes bestyrelse.

Kai Jensen har fra sin formandspost i Køge-hallerne haft hele projektet på tætteste hold lige fra starten.

Køge Kommune vokser og vokser - og idrætsfaciliteterne skal følge med. Det gør de nu - og med en ny opvarmet kunstgræsbane og en ny idrætshal skabes plads til fremtiden. Plads til at børn, unge og ældre kan løbe på banen hele året i Køge Idrætspark.

LørdagsAvisen bringer meget mere omkring Køge Idrætspark projektet i næste uge.

Byggeriet kan løbende følges på www.koege.dk/kip.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk