21. februar 2020
Netto åbner på Stensbjergvej i Køge 9. oktober.
Netto åbner på Stensbjergvej i Køge 9. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto åbner med helt nyt koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto åbner med helt nyt koncept
LørdagsAvisen - 04. oktober 2019 kl. 16:29
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver en anderledes Netto, der møder kunderne, når de fra 9. oktober går på indkøb i den nye Netto på Stensbjergvej 11 i Køge.

Butikken åbner nemlig med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret, lyder det i en pressemeddelelse.

"Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere," fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Det nye koncept omfatter blandt meget andet en markant større frugt- og grøntafdeling og nyt inventar med et tydeligt skandinavisk tilsnit. Dertil kommer en opdatering til den klassiske Netto-gule farve på inventar og vægge. Den nye Nettoforretning på Stensbjergvej har et salgsareal på godt 1000 kvadratmeter.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Niels Norin Jensen. Han har været ansat i Netto siden 1998, da han blev ansat som flaskedreng. De seneste to år har han været butikschef, og han er på forhånd et kendt ansigt i Køge, da han senest har været butikschef i Netto på Toldbodsvej.

"Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod," siger han i en pressemeddelelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk