31. maj 2020
Musikforeningen Bygningen ser frem til igen at kunne invitere gæsterne inden for til koncerter efter sommerferien. Også foreningens generalforsamling er nu udsat.
Musikforeningen Bygningen ser frem til igen at kunne invitere gæsterne inden for til koncerter efter sommerferien. Også foreningens generalforsamling er nu udsat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikforening ser frem til usædvanligt tætpakket efterår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforening ser frem til usædvanligt tætpakket efterår
Ugeavisen Køge - 08. april 2020 kl. 06:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Corona-krisen får nu Musikforeningen Bygningen til at flytte sin generalforsamling. Generalforsamlingen skulle have været afviklet 28. april, men på grund af myndighedernes afstandsbegrænsninger bliver generalforsamlingen flyttet til efter sommerferien.

"Vi respekterer naturligvis myndighedernes stramme retningslinjer for adfærd i denne tid, så derfor har vi besluttet at flytte vores generalforsamling. Også selvom myndighederne inden for de næste uger begynder at løsne grebet lidt, så mener vi, det er rettidig omhu at rykke generalforsamlingen," siger formand for Musikforeningen Bygningen Jesper Friis.

Allerede nu har foreningen droslet helt ned for koncertaktiviteten på Teaterbygningen. Hele forårssæsonen er nu flyttet til den anden side af sommerferien.

"Vi har mødt utrolig hjælpsomhed fra Teaterbygningen, så vi har fået stillet flere datoer til rådighed senere på året end oprindeligt aftalt. Derfor er det langt de fleste koncerter og shows, som vi kommer til at gennemføre bare senere på året, kun ganske få bliver aflyst," siger Jesper Friis.

Efterårssæsonen bliver derfor tæt pakket og Jesper Friis opfordrer til, at publikum allerede nu går ind og bestiller og køber billetter.

"Vi glæder os utrolig meget til at genoptage vores aktiviteter, og vi har et stærkt program klar til publikum. Og jeg er sikker på, at publikum også efterhånden ser frem til at komme ud og opleve musik live igen," siger han.

Musikforeningens generalforsamling forventes afholdt i august.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk