27. februar 2020
Frank Zappa.
Frank Zappa.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikforedrag om Frank Zappa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikforedrag om Frank Zappa
LørdagsAvisen - 28. januar 2020 kl. 10:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan sige meget om Frank Zappa. Og det har Per Wium også tænkt sig at gøre, når han holder foredrag på Teaterbygningen i Køge mandag 10. februar kl. 19 om den karismatiske og uforlignelige lydkunstner.

Frank Zappa nåede i løbet af sin karriere at udgive mere end 60 eksperimenterende albums, der blander elementer fra alverdens musikalske stilarter og mikser dem med en god portion satire og samfundskritik. Han beherskede både det enkle og det dybt komplicerede - og altid med stor originalitet. Frank Zappa var det hele og kunne det hele. Denne aften tager musikformidler Per Wium publikum med på en tur rundt i Zappas lydunivers fra den tidlige Mothers Of Invention-tid i midt-60'erne til de sidste udgivelser før hans død i 1993, og går tæt på albums som Hot Rats, Roxy And Elsewhere, Sheik Yerbouti m.fl.

Musikforedraget præsenteres af MikroFonen, der er et samarbejde mellem Køge Musikskole, Musikforeningen Bygningen, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne, og er støttet af Køge Kommune Kulturpulje. Billetter til foredraget koster 80 kr. (unge under 25 år halv pris) kan købes på koegebib.dk eller på det lokale bibliotek.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk