18. oktober 2019
De grønne områder ved Ravnsborghallen danner den gode ramme om Rigtige Mænd Løbet i Køge tirsdag den 4. juni fra kl. 18.00. Arkivfoto.
De grønne områder ved Ravnsborghallen danner den gode ramme om Rigtige Mænd Løbet i Køge tirsdag den 4. juni fra kl. 18.00. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motion på den herresjove måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motion på den herresjove måde
LørdagsAvisen - 21. maj 2019 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjove udfordringer og holdånd er igen kodeordene, når Firmaidræt Køge i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund inviterer til Rigtige Mænd Løbet den 4. juni.

Her kan man få en anderledes motionsoplevelse sammen med et par kammerater eller kolleger.

Arkitekten, Lumberjack og Langrend er tre af de teamopgaver, deltagerne i Rigtige Mænd Løbet 2019 skal prøve kræfter med.

Som navnene antyder, er Rigtige Mænd Løbet en anderledes motionsevent. Samarbejde, udfordringer og holdånd er kodeordene, når det går løs i hele 15 løbsbyer tirsdag den 4. juni og onsdag den 5. juni - Fars Dag.

I Køge lyder startskuddet eksakt kl. 18.00 tirsdag den 4. juni.

"Vi lader op til lader op til et brag af en aften, hvor der også er en lille forhindringsbane for børn, pølser på grillen og kolde øl. Alle teamopgaver foregår på græsarealerne ved Ravnsborghallen, så tag bare hele familien med", siger Mette Helt, fra Firmaidræt Køge.

"Vi glæder os, og vi ser frem til en forrygende event. Jeg håber, at der er masser af mænd derude, som griber udfordringen - og prikker kolleger samt kammerater på dunken. Vi garanterer en anderledes, billig og mindeværdig motionsoplevelse for 3-mands-hold,".

Rigtige Mænd Løbet 2019 er en del af Mænds Motionsdag - en ny tradition i forbindelse med Fars Dag, hvor Dansk Firmaidrætsforbund, firmaidrætsforeninger og øvrige partnere lægger sig i selen for at tilbyde herresjov motion.

Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Dan Hansen, er taknemmelig over, at Firmaidræt Køge bidrager til udbredelsen af Mænds Motionsdag.

"Det er målet, at medarbejdere på lokale arbejdspladser og mænd generelt skal se frem til Mænds Motionsdag, fordi der venter smil på læben, sved på panden og et stærkt fællesskab. Vi tror på, vi kan skabe nogle unikke bånd via forrygende aktiviteter", siger Dan Hansen.

"Dansk Firmaidrætsforbund er altid klar med sparring og gode råd. Det gælder ikke mindst, hvis der er arbejdspladser, som kunne være nysgerrige på uforpligtende træningsforløb til gavn for den enkelte medarbejder", supplerer Dan Hansen.

Rigtige Mænd Løbet den 4. juni kl. 18.00 ved Ravnsborghallen i Køge.

* Løbet er for 3-mands-hold. To cykler og en løber. Man(d) kan skiftes undervejs.

* Alle kan være med uanset kondital, da man(d) selv bestemmer, hvor mange teamopgaver man(d) vil løse.

* Nyt i år er, at det er muligt at deltage i tre vægtklasser: Mellemvægt (op til 225 kg), Let sværvægt (226 kg-255 kg), Sværvægt (256 kg +). Det er holdets samlede - og forventede - vægt, som skal angives ved tilmelding.

* Pris per 3-mands-hold = 300 kr. plus tilmeldingsgebyr (www.sportstiming.dk/rigtigemaend). Ud over løbsdeltagelse er der t-shirts og medaljer med i tilmeldingspakken.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk