24. maj 2019
Duo Ventus optræder i Herfølge torsdag 25. oktober.
Duo Ventus optræder i Herfølge torsdag 25. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød prisvindende duo i privat hjem i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød prisvindende duo i privat hjem i Herfølge
LørdagsAvisen - 23. oktober 2018 kl. 07:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den anden huskoncert ud af tre i efterårssæsonen 2018 løber af stablen 25. oktober klokken 19.30. I et moderne hus i Herfølge kan du få en musikoplevelse af international klasse, når den ekstremt fremadstormende duo Ventus gæster et privat hjem.

Ventus er en prisvindende træblæser duo bestående af Michaela Hansen på fløjte og Louise Anine Henriksen på klarinet. De udgør et ungt ensemble, som på kort tid har gjort sig bemærket i kammermusikkredse - både nationalt og internationalt. Duoen debuterede i 2017 i Osaka, Japan i The ninth international chambermusic competition som de eneste repræsentanter fra Skandinavien. Blot ni grupper ud af 239 ansøgende fra hele verden blev inviteret til Osaka for at konkurrere i denne kategori.

Følgende priser står på duoens CV: 3. prisen i International Music Comeptition Luigi Nono i Torino, Italien, 2. prisen i P2 Kammermusik konkurrence og 3. prisen i Berlin the 3 Rising Star Grand Prix. I september 2018 vandt de 1. pris i in BMIMF soloist competition i Japan.

Det, man kan forvente til huskoncerterne, er klassisk musik og moderne folkemusik formidlet af nogle af Danmarks dygtigste kunstnere, som hver især har udmærket sig i forskellige konkurrencer og modtaget prestigefyldte priser.

Man kan forvente at komme helt tæt på den udøvende kunstner og høre dem selv præsentere musikken, og man kan lytte til musikken på flere måder. Her vil du også kunne "lytte" med øjne og følelser, fordi du kan se alt, hvad der sker. En let rysten på hånden, varmen fra det arbejdende menneske, det koncentrerede udtryk i ansigtet. Smerten, glæden og længslen som musikken udtrykker og følelsen af at være sammen om noget. En fortættet musikoplevelse.

Køb billet på www.torsdagshuskoncerten.mono.net - arrangør er fløjtenist Linnéa Villén.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk