25. marts 2019
Der var fuld fart på da der blev afholdt sommercamp for 76 glade børn i Køge Bugt Gymnastikcenter. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Der var fuld fart på da der blev afholdt sommercamp for 76 glade børn i Køge Bugt Gymnastikcenter. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange sommeraktiviteter i GF Køge Bugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange sommeraktiviteter i GF Køge Bugt
LørdagsAvisen - 12. juli 2018 kl. 17:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er gang i aktiviteterne i Gymnastikforeningen Køge Bugt.

Gymnastikforeningen har netop gennemført tre dages sommercamp med 76 gymnaster i alderen 6-9 år i Køge Bugt Gymnastikcenter.

"76 glade børn som gav den maksimal gas med tusindvis af spring, gymnastikserie, lagkageløb, stafetløb, boldspil og meget mere. Det var en stor oplevelse for de gymnaster der skulle overnatte for i gymnastikcenteret første gang. Alle var dejligt trætte, og når så et par af instruktørerne læste godnathistorier, så faldt alle hurtigt i søvn. Sidste dag var gymnasterne allerede klar til spring og mere sjov kl. 5.30 - her var det instruktørerne der var dejligt trætte. Sidste dag blev rundet af med sommercamp serie for forældre og den traditionelle glidebane på boldbanen på en af foreningens airtracks", fortæller administrationschef Hanne Nielsen.

I samme periode sendte foreningen 102 junior og senior gymnaster og deres instruktører til Riccione i Italien til Festival del Sole.

En International gymnastikfestival der bliver afholdt hvert andet år og hvor foreningen deltog for 7. gang i år.

To af foreningens andre hold - Aspirant juniorholdet og TeamGym minipigerne - tager senere på sommeren til Liège i Belgien for at deltage i EuroGym.

EuroGym er den største europæiske gymnastik begivenhed for unge i alderen fra 12 år og opefter.

Hanne Nielsen fortæller, at alle holdene har trænet målrettet med opvisninger, som de har givet i Italien og senere i Belgien.

"Det er en dejlig tradition vi har med at sende holdene på gymnastikture til udlandet, men også at holde sommercamps i det hjemlige. Fra turene ved vi at både gymnaster og instruktører kommer hjem med kæmpe oplevelser i rygsækken. På ture og sommercamps har vi altid både instruktører og frivillige forældre med som sørger for, at alle har det godt. Vi glæder os over at se, hvordan gymnasterne skabe værdifulde bånd til holdkammerater og hvor gode de er til, at være søde ved hinanden og sørge for at alle har det godt", fastslår Hanne Nielsen.

Sidst på sommerferien, den 6.-8. august, afholdes sommerspringcamp for børn fra 10-12 år og den 9.-11. august afholdes rytmecamp - begge i Køge Bugt Gymnastikcenter.

Foreningen har også åbnet op for tilmelding til den kommende gymnastiksæson. Alle interesserede kan finde mere information på www.koegebugt.dk.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk