23. februar 2020
Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyset skinner på Valkyrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyset skinner på Valkyrien
LørdagsAvisen - 22. januar 2020 kl. 16:45
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af fest og stemning, da Køge Vikingelaug Valkyrien søndag formiddag bød indenfor til den årlige dåb af skrællinger og navnedåb.

Det skete i det flotteste vintervejr, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel.

"Lyset skinner på Valkyrien", sagde vinterbadeklubbens høvding Ellen Tange i sin velkomsttale til de mange fremmødte medlemmer og publikummer, der nød det festlige skue da i alt 13 skrællinger hoppede i Køge Bugt og kom op på land igen som vikinger - samt 5 medlemmer der blev navnedøbt efter at have badet jævnligt i 5 år efter førstegangsdåben.

"Det var en fantastisk dag med en herlig stemning. Vi havde samtidig den glæde at kunne fejre klubbens medlem nr. 1.000, og efter at dåbs ceremonien var afsluttet, fortsatte vi traditionen tro med anden del af arrangementet - middagen på Teaterbygningen, hvor frokosten blev indtaget. Det er også her repræsentanter fra vore venskabsklubber deltager og arrangementet byder på diplomoverrækkelse, fællessang og underholdning", fortæller Ellen Tange.

Og så er nedtællingen til den officielle åbnings/indvielse af Valkyriens nye klublokaler på Søndre Mole i fuld gang.

"Vi indvier vores nye klubfaciliteter fredag den 13. marts. Det bliver en festlig dag alle kan glæde sig rigtigt meget til. En dag med mange sjove og spændende indslag", fortæller Ellen Tange.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk