21. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lola giver gode råd: Giv dine børn en tryg flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lola giver gode råd: Giv dine børn en tryg flytning
LørdagsAvisen - 25. august 2019 kl. 10:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

900.000 danskere flytter hvert år, heraf er over 200.000 børn. Nu er der gratis, gode råd til lokale familier med børn - den nye bog 'Når børn flytter' med konkrete råd fra den kendte familievejleder Lola Jensen. Bogen er gratis for alle, og kan hentes hos home Køge.

"Vi vil gerne hjælpe med til, at en flytning med børn bliver mere overskuelig. Derfor har vi samlet de bedste råd fra en af landets fremmeste eksperter, familievejleder Lola Jensen, som mange nok kender fra tv," siger Jacob Quistgaard, indehaver fra Home Køge.

"Hun har et meget stort hjerte for børns trivsel og har valgt at dele ud af sine erfaringer i samarbejde med Home."

Familier med børn er den største gruppe, der flytter. Som ejendomsmægler møder home hver dag flyttende familier i alle mulige forskellige scenarier. Det er som regel store begivenheder, der skubber gang i en flytning, og der er mange følelser involveret undervejs og efter.

"En flytning er andet og mere end fremvisning, beslutning og underskrift. Flytning er følelser, og jeg vil gerne være med til at skabe noget tryghed omkring at flytte med børn," forklarer familievejleder Lola Jensen, der har erfaring fra 35 års samarbejde med familier.

I bogens 10 kapitler og 180 sider går Lola Jensen i dybden med, hvad der giver et barn tryghed og det modsatte i flytningens faser og giver konkret inspiration til forældre, familiemedlemmer og omsorgspersoner i barnets netværk. Hvis man vil læse bogen - eller give den til nogen - kigger man bare forbi Home-butikken fra d. 23. august. Den er gratis for alle, både kunder, ikke-kunder og daginstitutioner/skoler.

Er du mere til film, kan du se 10 minutters mini-dokumentaren med samme titel. Filmen er ligeledes med Lola Jensen i samspil med filminstruktør Kasper Torsting og kan ses på YouTube, Facebook og home.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk