16. september 2019
Jesper Persson og Jane Lind, Nybolig i Køge.
Jesper Persson og Jane Lind, Nybolig i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt ejendomsmæglerfirma: Overbyd på seriøs rådgivning!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt ejendomsmæglerfirma: Overbyd på seriøs rådgivning!
LørdagsAvisen - 23. marts 2019 kl. 07:25
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Du skal sælge din bolig, så du beder et par lokale ejendomsmæglere om at give dig en salgsvurdering. Herefter vælger du den mægler, der skal stå for handlen. Kriterierne kan være alt fra tillid, kemi, salærstørrelse og størrelsen på salgsprisen.

Især salgsprisen er ifølge indehaverne af Nybolig Køge, Jane Lind & Jesper Persson et forhold, mange vælger mægler ud fra. Og det kommer ikke bag på dem.

"De fleste af os er selvfølgelig interesseret i at få så meget for vores bolig som muligt, men ved at fokusere for ensidigt på provenu, risikerer man faktisk, at man i sidste ende får mindre ud af sin bolighandel," siger Jesper Persson.

mæglere kender vi jo om nogen det lokale boligmarked, og jeg mener sådan set, at vi alle sammen burde have en faglig stolthed, der automatisk fik os at sætte en realistisk pris i stedet for bevidst at sætte prisen for højt for at vinde kunden med en næsten sikker prisnedsættelse til følge," siger Jane Lind, der er den anden part i Nybolig Køge.

er prisen bevidst for højt, er der nemlig en stor risiko for, at man ender med at få mindre for boligen, end den reelt er værd, siger de to mæglere samstemmende.

"Når vi som købere ser en bolig blive sat ned i pris, er det meget naturligt at tro, at sælger er til at handle med, og derfor risikerer man, at man bliver underbudt. Som mæglere mener jeg, at vi bør sælge vores faglige ekspertise fremfor at stikke folk blår i øjnene og derfor opfordrer jeg kommende sælgere til at foretage en grundig analyse, inden de vælger mægler," siger Jane Lind, Nybolig Køge.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk