21. februar 2020
De fire Hammerslags-hold hoppede for en kort stund af cyklerne og fik en præsentation af en af de ejendomme, som Kenn Riel tidligere har solgt i Digterkvarteret.
gallery icon

Se billedserie

De fire Hammerslags-hold hoppede for en kort stund af cyklerne og fik en præsentation af en af de ejendomme, som Kenn Riel tidligere har solgt i Digterkvarteret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LokalBolig vært for Hammerslag i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LokalBolig vært for Hammerslag i Køge
LørdagsAvisen - 09. oktober 2019 kl. 18:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

3. og 4. oktober dannede Køge rammen om årets byplanmøde - med mere end 600 politikere, byplanlæggere og arkitekter, der alle var kommet til Køge for viden, dialog og inspiration ift. byplanlægning.

Et Hammerslag a la Køge var én af de planlagte ekskursioner for en gruppe deltagere. Anført af Kenn Riel fra LokalBolig i Køge skulle de 20-25 deltagere hoppe på cyklen og opleve Køge fra den tohjulede.

Det var en tur på i alt 13 kilometer - forbi en af de nye leje- og ejerlejligheder på Søndre Havn, en gennemført restaureret villa i Digterkvarteret i Køge og to forskellige rækkehuse i Hastrup. Her skulle de fire hold gætte salgspriserne på de seks forskellige ejendomme.

"Deltagerne var nogle gange meget tæt på at gætte salgsprisen, andre gange langt fra. Prisudviklingen i Køge gør det også svært for mange at sætte den korrekte pris. En beliggenhed på Søndre Havn med strandengen og badestrand lige ved døren kontra en beliggenhed i Digterkvarteret med smukt restaurerede ejendomme fra første halvdel af 1900-tallet kontra to forskellige rækkehuse i Hastrup - det var en hård opgave, holdene var på," siger Kenn Riel fra LokalBolig i Køge med et smil.

Vinderen af Hammerslagskonkurrencen blev fundet på turens fjerde stop - over en frokost hos Zentropa-filmmanden, Peter Aalbæk, i hans forsamlingshus Lille Syd i Herfølge og det, han drømmer om skal blive en økolandsby.

Cykelturen var én af i alt 13 ekskursioner, der var planlagt for de 600 deltagere i årets Byplanmøde. Deltagerne var en god blanding af politikere, arkitekter og byplanlæggere.

De synes alle, at det var en rigtig god ide at se og opleve Køge fra en cykel, og mange var meget imponerede over Køges gennemførte byplanlægning f.eks. vores sammenhængende arkitektur.

Det er Dansk Byplanlaboratorium, der står bag det årlige Byplanmøde, og 69. gang, at politikere, byplanlæggere, kommunalfolk og arkitekter fra hele Danmark mødes en gang om året for at snakke byplanlægning, nye trends og udvikling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk