17. juni 2019
Børn finder deres indre kunstner frem, når de skal skabe familiens egen folde-ud-historiebog. En bog fuld af familiens egne historier.
Børn finder deres indre kunstner frem, når de skal skabe familiens egen folde-ud-historiebog. En bog fuld af familiens egne historier.
Foto: Martin Håkan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lav familiens egen historiebog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav familiens egen historiebog
LørdagsAvisen - 21. januar 2019 kl. 09:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kan du huske dengang på ferien, da far og mor låste sig ude? Eller dengang da mormor blev overrumplet af en bølge i vandkanten? I enhver familie er der sjove historier fra ferier og oplevelser i hverdagen, der sætter sig i hukommelsen.

Hvad bedre end at samle en eller flere historier i familiens egen folde-ud-bog? En bog, der fortæller familiens egen historie i ord og billeder.

"Vi skal skabe familiens egen folde-ud-bog. Her kommer børnene til at lære forskellige teknikker og arbejde med kunsten at tegne, bruge vandfarve, lave collager og grafisk tryk. Det er mange af de grundlæggende principper, der går igen i vores kreative børne-workshops," siger billedkunstner Mette Borup Kristensen, der står klar til at hjælpe børnene med ideer og vejledning.

"Det vil være en god ide at tage et eller flere fotos med til workshoppen. Fotos fra ferien eller fra de oplevelser, der skal med i familiens historiebog. Det vil give børnene god inspiration til deres arbejde med bogen. Her er alle materialer og dygtige billedskole-vejledere, der er parat med en hjælpende hånd," lyder det om arrangementet.

Ønsker du at deltage i workshoppen om familiens historiebog, skal du blot møde op lørdag 26. januar klokken 13-17 i Gule Hal, Strandpromenaden 1 i Køge. Arrangementet er gratis for alle og kræver ingen forudgående tilmelding.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk