21. januar 2019
Arkivfoto: jcj.
Arkivfoto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræmmerdag i Køge - du kan stadig nå at være med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræmmerdag i Køge - du kan stadig nå at være med
LørdagsAvisen - 19. august 2018 kl. 17:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Festuge er en kæmpe event, der hvert år trækker tusindvis af mennesker og fulde huse til de gratis koncerter og shows på Køge Torv.

Festugen indledes traditionen tro med et meget stort Antik- og Kræmmermarked søndag den 26. august fra kl. 09.00, hvor alle og enhver, der vil være kræmmer for en dag, eller er kræmmer i mere end én forstand, kan få afløb for sine salgstalenter.

Der er stadig stadepladser at få til denne begivenhed, hvor hele Køge Torv og Brogade i Køge er forbeholdt kræmmernes mange stande. Der er ingen biltrafik - kun købedygtige fodgængere i massevis.

Alle inviteres med til denne kæmpe aktivitet, som Antik- og Kræmmermarkedet er. Et marked der arrangeres af Lions i Køge i samarbejde med Køge Festuge.

Er man en interesseret kræmmersjæl, der vil være med på dagen - og skal der ryddes op i gemmerne derhjemme - så kan Lions kontaktes for en stadeplads på www.koegelions-aktiviteter.dk. Det kan stadig nås!

Koordinatoren af Antik- og Kræmmerdagen er Jens Grubbe, som kan kontaktes på tlf. 4025 9972, hvis der ønskes yderligere oplysninger.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk