14. juli 2020
Med Palle Hjorth på tangenterne, gæster Peter Sommer Køge Kirke med sin vokal og guitar og giver koncert lørdag 9. november.
Med Palle Hjorth på tangenterne, gæster Peter Sommer Køge Kirke med sin vokal og guitar og giver koncert lørdag 9. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert med Peter Sommer og Palle Hjorth i Køge Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert med Peter Sommer og Palle Hjorth i Køge Kirke
Ugeavisen Køge - 07. november 2019 kl. 18:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Sommer og pianisten Palle Hjorth har genoptaget succesen fra sidste år, og er i disse uger på koncertturné i hele landet. I kølvandet af sidste års anmelderroste album 'Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske' giver Peter Sommer nu en række danske koncerter i duo-format med Palle Hjorth på klaver.

Det er også blevet til tre prestigefyldte Steppeulve-statuetter i starten af 2019, da Peter Sommer vandt 'Årets album', 'Årets tekstforfatter' samt 'Årets komponist'.

Duoen besøger en lang række kirker og nogle enkelte spillesteder, hvor de nye sange og gamle klassikere kan opleves i intime, men alligevel storslåede rammer. Med Palle Hjorth på tangenterne, indtager Peter Sommer her scenen med sin vokal og guitar. Lørdag 9. november kommer de to til Køge og giver koncert i Køge Kirke.

Peter Sommer udtalte i forbindelse med duo-turnéen: "Når fanden bliver gammel, går han i kirke siger man. Når man står og synger i kirkerummet, forstår man ham godt. Det er et rum nærmest udenfor tid. Et rum, der har set lidt af hvert og et rum, der derfor nu passer perfekt til Palle Hjorth og jeg, der spiller sange om kærlighed, tro, svigt, muligheder, mennesker og alt det livet for Guds skyld består af!"

Koncerten med Peter Sommer og Palle Hjorth i Køge Kirke på lørdag 9. november starter klokken 20, og dørene åbner en time inden koncertstart.

På Tapperiets hjemmeside www.tapperiet.nu kan man finde mere info om koncerten og købe koncertbilletter.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk