19. maj 2019
Iris Gold.
gallery icon

Se billedserie

Iris Gold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommende stjerner på vej til Tapperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommende stjerner på vej til Tapperiet
LørdagsAvisen - 17. oktober 2018 kl. 09:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Iris Gold og Ravi Kumar har i løbet af sommeren haft vind i karriere-sejlene, hvor Iris Gold henrykte publikum med et festfyrværkeri af en koncert på Roskilde Festival og den elektroniske rap-duo Ravi Kumar blev en af vinderne af DR's "KarriereKanonen". Nu kan begge navne opleves live på scenen på Tapperiet.

Iris Gold inviterer ind i sin verden af "hippie hop" - en farverig og smitsom sammensmeltning af retro-hiphop, soul og power pop, med et generøst drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist at hun nu er klar til selv at indtage verden.

Live er Iris Gold en stor energiudladning, der bedst kan beskrives som Janelle Monae der møder Erykah Badu. Hun er oprindeligt fra London og opvokset i København og har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist, hun er i dag.

Iris Gold ser meget frem til at tage ud på sin første Danmarksturné, og udtaler i den sammenhæng: "Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest!".

Ravi Kumar er en hårdtslående elektronisk rap-duo bestående af rapper Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. Industrielle basslines, støvede marcherende beats og gimmicky samples giver deres undergrundshiphop en eksotisk kant, der med flabede tekster tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Emnerne serveres med en god portion velovervejet selvironi og humor, men har en seriøsitet og tyngde med sig, der hverken kan eller skal overses.

Med deres tunge beats, progressive tekster, grænsesøgende rap, samt et intenst og energisk liveshow sætter Ravi Kumar et overlegent aftryk på publikum, som kun de færreste inden for genren kan prale af.

Koncerten med Iris Gold og Ravi Kumar på Tapperiet 18. oktober starter klokken 20, og dørene åbner en time inden koncertstart. Læs mere om koncerten og køb billet på www.tapperiet.nu.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk