17. maj 2021
Administrerende direktør Thomas Larsen ser frem til at markere J.E. Pedersen Maskinfabriks 40 års jubilæum i denne uge.
Administrerende direktør Thomas Larsen ser frem til at markere J.E. Pedersen Maskinfabriks 40 års jubilæum i denne uge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køgevirksomhed fejrer jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køgevirksomhed fejrer jubilæum
Ugeavisen Køge - 25. juni 2019 kl. 09:30
Af Martin Rasmussen

Virksomheden J.E. Pedersen Maskinfabrik i Køge har netop rundet 40 år, og jubilæet markeres i denne uge sammen med venner af huset i egne rammer på Falkevej.

Virksomheden blev etableret i 1979 af Jens Erik Pedersen, og siden har den gennemgået en omfattende udvikling.

"I de første år arbejdede de for Hellesens Batterifabrik og Codan Gummi, hvor man lavede værktøjer. Det har udviklet sig fra at være meget manuelt arbejde til at være styret af maskiner nu og til meget komplekse opgaver," fortæller administrerende direktør Thomas Larsen til hjemmesiden metal-supply.dk.

Han startede som lærling i virksomheden i 1991 og overtog siden ansvaret i et generationsskifte, som betød, at han overtog virksomheden i 2011.

"Virksomheden er vokset støt de sidst ti år - fra 12 mand til 30 mand i dag. Efter overtagelse af flere samarbejdspartnere de seneste 10 år, står vi nu med en virksomhed, som er meget alsidig og har mange typer kunder. Så fleksibilitet er nøglen hos os," fortæller Thomas Larsen, som desuden glæder sig over, at industritekniker Frederik Møller Folsø Nielsen fra J.E. Pedersen Maskinfabrik for nylig fik DI Roskilde/Køge Bugts lærlingepris 2019.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk