7. april 2020
Ulla Dahrup fra VisitKøge uddeler den nye turistbrochure. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Ulla Dahrup fra VisitKøge uddeler den nye turistbrochure. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køges nye turistbrochure er kommet på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køges nye turistbrochure er kommet på gaden
LørdagsAvisen - 27. februar 2020 kl. 16:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

VisitKøge i Vestergade 1 i Køge står nu klar til at uddele deres nye turistbrochure 2020.

Med små informationsrige tekster og flotte billeder giver brochuren et godt overblik over de mange herlige oplevelser Køge kommune har at byde på.

VisitKøges turistbrochure udkommer årligt på dansk, engelsk og tysk.

Brochuren er på 74 sider og inspirerer til mange hyggelige oplevelser for alle aldersgrupper i hele Køgeområdet.

Med rutekort og levende billeder af natur og kultur får turister og borgere en brochure, hvor man nemt får overblikket over Køgeområdets mange spændende turistattraktioner.

"Hvert år får vi trykt en ny turistguide over Køgeområdet. Det har vi gjort i over 35 år, og i år er ingen undtagelse, for Køge kommune har rigtig meget at byde på, og det har den altid haft - om end endnu mere med den udvikling der sker! Her er både handelsby, skov, strand og kultur og med vores brochure kan både turister og borgere finde inspiration og nemt få skabt sig et overblik over alle herlighederne her i Køge kommune. Samtidig kan brochuren fungere som et godt værktøj for turistvirksomhederne her i området, så de kan hjælpe deres gæster godt på vej rundt i alle vores mange oplevelser", fortæller Ulla Dahrup fra VisitKøge og forsætter:

"Udover at vi nu står med en flot brochure, så har det også været en spændende proces at producere den. Vi har fået en lang række interessante virksomheder til at annoncere, og det betyder, at vi kan give turisterne brugbar information om shopping, overnatningssteder, kunst- og kulturattraktioner, praktiske oplysninger og nyttige telefonnumre. Det er også takket være annoncørerne, at brochuren i dag ser dagens lys".

Brochuren er produceret i samarbejde med det lokale reklamebureau Lynge Olsen A/S og trykt hos Stibo Complete, mens billederne er leveret af annoncørerne selv, René Dreier fra Legende Billeder og fra VisitKøges eget arkiv.

Brochuren udkommer i 35.000 eksemplarer og er oversat til tysk og engelsk af oversætter Edel Boysen Hansen for at tiltrække endnu flere udenlandske turister.

Turistbrochuren ligger til fri afhentning på alle danske turistbureauer - herunder også VisitKøge - på udvalgte større rastepladser ved motorvejen, og en række hoteller, vandrerhjem og campingpladser på Sjælland.

Derudover får alle medvirkende annoncører tilbud om at have eksemplarer liggende til uddeling.

Ønsker man en online version af brochuren, kan man besøge VisitKøges hjemmeside på www.visitkoege.dk, hvor der også ligger yderligere information om alle de oplevelser, der findes rundt om i Køge kommune.

FAKTA
Om VisitKøge
VisitKøge er en del af erhvervsfonden Connect Køge, som arbejder fokuseret på at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune. Hos VisitKøge er der fokus på turisten og her lægges der vægt på den personlige betjening og hjælp, så turister og andre besøgende kan få den bedst mulige oplevelse under deres ophold.

Om turistbrochuren
Køges turistbrochurer er på 74 sider og leveres i 35.000 eksemplarer i 3 sprogversioner - dansk, tysk og engelsk.

Reklamebureauet som har stået for opsætning og layout: Lynge Olsen A/S.

Oversætter: Edel Boysen Hansen.

Fotograf (for de fleste billeder): indleveret af annoncørerne.

Trykkeri: Stibo Complete.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk