4. august 2020
Køge Handel etablerer ny fælles online-platform under Corona-krisen.
Køge Handel etablerer ny fælles online-platform under Corona-krisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køgebutikker åbner ny fælles online-platform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køgebutikker åbner ny fælles online-platform
Ugeavisen Køge - 19. marts 2020 kl. 06:15
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Handel er klar med et nyt, fælles initiativ for at afdæmpe konsekvenserne af den aktuelle sundhedskrise. I denne uge lancerede butikkerne således i fællesskab en ny platform online, som skal give kunderne mulighed for også i den kommende tid at købe varer i de lokale butikker - uden nødvendigvis at møde op i butikkerne.

Den ligger på adressen vielskerkoege.dk, og det er en handelsplatform, hvor man vil samle tilbud fra alle deltagende butikker, og hvor man vil kunne bestille og betale online og få leveret varerne til døren.

"Hver butik må max. have fem varer på siden, og jeg håber, man vil bære over med os i forhold til designet på siden, som er udviklet i løbet af 48 timer," siger Katja Jensen, der er aktivitetschef i Køge Handel, om det nye tilbud, der er i luften torsdag i denne uge.

Alle kan foretage en bestilling af varer på siden. Efter bestilling modtager man bekræftelse på mail og betaler med Mobilepay, og hvis man bestiller senest klokken 13, så modtager man sin levering samme dag.

Tre bilforhandlere fra Køge Bilby, PMA Biler, Skoda/Volkswagen og Bjarne Nielsen Biler stiller gratis biler til rådighed til udbringningen.

"Og vi tager meget gerne imod frivillige til at pakke varer og bringe ud, hvis man går derhjemme i denne tid og har lyst til at støtte op om den lokale handel," siger Katja Jensen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk