16. september 2019
Køge (i hvide trøjer) rykker op i 3. Division efter en vanvittig afslutning på de to oprykningskampe mod DSIO Odense. Køge rykker på reglen om flest scorede mål på udebane. Arkivfoto.
Køge (i hvide trøjer) rykker op i 3. Division efter en vanvittig afslutning på de to oprykningskampe mod DSIO Odense. Køge rykker på reglen om flest scorede mål på udebane. Arkivfoto.
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge-træner: En vild fed fornemmelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge-træner: En vild fed fornemmelse
LørdagsAvisen - 15. april 2019 kl. 09:40
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var drama for alle pengene da kvindeholdene fra DSIO Odense og Køge Håndbold søndag aften tørnede sammen i den anden af to oprykningskampe til 3. Division.

Fynboerne havde vundet den første kamp i Køge-hallen for en uge siden med 21-19. Derfor var der pres på Køge-holdet da det gik løs i Munkebjergskolens idrætshal i den fynske hovedstad.

"Det var en rigtig god kamp, hvor vi kommer godt fra land og bringer os foran, en føring der holdt frem til pausen hvor vi førte 11-7. Vi havde godt styr på forsvaret der stod rigtigt godt og fik lukket godt af for DSIO", fortæller Køge-træner Bjørn Hansen om de første 30 minutter af kampen.

I anden halvleg begyndte DSIO at hale ind på køgenserne og spændingen om udfaldet, hvilken af de to klubber der skulle have udleveret billetten til 3. Division var intens.

"Det er som om vi bliver lidt bange og det betød at DSIO bragte sig foran med et par mål. Og fynboerne var med fire minutter tilbage af kampen foran med to mål, hvilket vil sige fire i alt med sejren i Køge inkluderet, så der var virkelig pres på os", indrømmer Bjørn Hansen.

Med 10 sekunder tilbage af kampen var stillingen 21-20 til Køge, der på det tidspunkt var ude af billedet til en plads i 3. Division - men med et drøn af et skud fik Rebecca Kurland sendt bolden i de fynske netmasker med blot to sekunder tilbage at spille. Køge havde vundet 22-20 og oprykningen var en kendsgerning på reglen om flest scorede mål på udebane.

"Jamen det var sindssygt. To virkelig tætte kampe skulle afgøres på mindst mulige margin - det var en vild fed fornemmelse at se Rebeccas skud gå i mål - man troede ikke sine egne øjne", indrømmer Bjørn Hansen, der herefter kunne lade følelserne få frit løb sammen med sin træner- og lederstab og spillerne der faldt hinanden om halsen af glæde.

Køge Håndbolds store mål med klubbens bedste kvindehold, oprykning til 3. Division er indfriet, og alle ser nu frem til de nye udfordringer efter sommerferien.

"Det blev en rigtig god hjemtur fra Odense. Alle gav den gas i bussen med høj musik, sang, guldhår og hvad der ellers hører sig til", slutter Bjørn Hansen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk