15. december 2018
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge rykker op efter vildt comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge rykker op efter vildt comeback
LørdagsAvisen - 26. februar 2018 kl. 09:17
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var gang i sagerne i Køge-hallen lørdag eftermiddag, da Køge Håndbold bød indenfor til oprykningsbrag mod Hillerød HK i 2. Division, Pulje 3 i herrehåndbold.

Køge kunne med en sejr definitivt sikre sig oprykningen til 1. Division fra næste sæson.

Kampens store betydning var tydelig i første halvleg hvor Køge aldrig kom i gang. Holdet havde nerverne uden på trøjerne. Intet hang sammen for de ellers så sejrsvante køgensere, og da samtidig gæsterne fra Hillerød stod godt i forsvaret og var meget beslutsomme i angrebene, var der ikke mange af de mange fremmødte tilskuere, der efter de første 30 minutter troede på, at dette var dagen hvor Køge skulle sikre sig oprykningen.

Ved pausen var Køge bagud 15-9 efter en ganske enkelt rædselsfuld første halvleg, og da gæsterne startede anden halvleg med at bringe sig foran 17-9, begyndte det efterhånden at ligne mission impossible for Køge.

Men pludselig vendte kampen. Som med et trylleslag blev Køge-holdet forvandlet. Nu fik forsvaret lukket af, målmand Christian Sloth fandt fangearmene frem og i angrebet lynede Køge igen som de har gjort i hele sæsonen. Gæsterne fra Hillerød HK havde svært ved at tage modgangen og fik tildelt flere to-minutters udvisninger som også var med til at gøre arbejdsbetingelserne gode for Køge. Og stemningen kom på kogepunktet i Køgehallen da udligningen til 21-21 blev sat ind.

Herfra så Køge sig ikke tilbage men kørte i flot stil sejren på 27-23 hjem. Oprykningen til 1. Division var en realitet. Sejrsdansen kunne begynde, champagnepropperne sprang lystigt. En helt igennem velfortjent oprykning var sikret efter en sæson, som indtil videre, her hvor der resterer fem spillerunder, har givet Køge 37 ud af 38 mulige points på kontoen.

Klubben kan nu i ro og mag på alle fronter forberede den nye tilværelse i 1. Division der venter efter sommerferien, hvor der venter mange nye, spændende udfordringer.

Nyd fotograf Jens Wollesens stemningsfotos fra en fantastisk håndboldfest i Køgehallen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk