26. maj 2019
Emma Stevnsborg var med på Danmarks A-landshold i onsdagens EM-kamp mod Frankrig. Arkivfoto.
Emma Stevnsborg var med på Danmarks A-landshold i onsdagens EM-kamp mod Frankrig. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Volley på vigtig mission til Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Volley på vigtig mission til Aarhus
LørdagsAvisen - 10. januar 2019 kl. 10:03
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Køge Volleys bedste kvindehold der spiller i Volleyligaen Damer, tager lørdag den 12. januar kl. 14.00 fat på anden halvdel af sæsonen 2018/19.

Det sker med en udekamp mod Elite Volley Aarhus i Aarhus gl. Stadionhal.

Efter en god start på sæsonen kom Køge-holdet ind i en svag periode. Det skyldtes bl.a. at holdets anfører Emma Brix var ude af spillet i halvanden måned på grund af en hjernerystelse. Hendes tilbagevenden vil være en klar forstærkning til de afgørende kampe der venter forude.

Klubbens cheftræner, Sven Brix ser frem til årets første opgave i Aarhus.

"For det første bliver det dejligt at komme i gang igen efter julepausen. For det andet er det en rigtigt vigtig kamp for os. Vi er inden kampen på femtepladsen med 11 rangeringspoints mens Elite Volley Aarhus er nummer fire med 17 points, så vi skal simpelthen vinde den kamp for at bevare håbet om at overhale århusianerne og hente den vigtige fjerdeplads. Men det bliver en svær kamp. Elite Volley Aarhus er et godt hold, så vi skal være parat fra start", siger Sven Brix, der dog er optimist før opgøret.

Køge-holdet spillede tirsdag en testkamp i Øresundsligaen - den officielle træningsturnering - mod de svenske mesterhold Engelholm, der vandt 3-1, men det skete mod et Køge-hold der viste mange lovende takter.

Team Køge Volley havde i går, onsdag, en spiller med i den danske landsholdstrup, der spillede EM-kvalifikationskamp mod Frankrig. Emma Stevnsborg. På lørdag er hun klar til at smøge ærmerne op og kæmpe for sejr til Køge.

Søndag spiller Køges andethold hos kvinderne på hjemmebane i 1. Division mod topholdet Amager VK. Kampen spilles kl. 14.00. Kl. 16.00 spiller herrernes førstehold, ligeledes i 1. Division, mod bundholdet KV 61.

Begge kampe spilles på Asgård skole i Køge.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk